Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2009

ΝΟΜΠΕΛΙΣΤΕΣ ...ΕΙΡΗΝΗΣ ΣΤΑ...ΟΠΛΑ!!! - Συγκεκριμένες οι απειλές των ΗΠΑ κατά του ΙΡΑΝ - Γενική ευφορία στο Ισραήλ για την κοινή άσκηση!!!

Κοινή άσκηση ΗΠΑ-Ισραήλ, για αντιμετώπηση "Συγκεκριμένων Απειλών"

Από τον Tzvi Ben Gedalyahu >>>> 08 November, 2009 (IsraelNN.com)

3-Νοεμβρίου-2009 - Ένας πρωτοφανής αριθμός Αμερικανών στρατηγών, μαζί με 1.400 στρατιώτες του Αμερικανικού Στρατού , συμμετέχουν σε κορυφαία άσκηση με τις Ισραηλινές δυνάμεις (με ανώτατους Ισραηλινούς αξιωματικούς) με την επωνυμία Juniper Cobra, (πηρε μερος στο Ισραήλ) ερμηνευμένη από έναν ανώτατο αξιωματικό του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ, σαν άσκηση που έχει στόχο, "συγκεκριμένες απειλές."

Υπάλληλοι δημοσίων σχέσεων (του Ισραηλινού στρατού) διέκοψαν τον Αμερικανό Κυβερνήτη με σκοπό να αποπροσανατολίσουν την υποθετική δήλωσή του, για ένα σενάριο επίθεσης του Ισραήλ εναντίον του Ιράν καθώς και για αμυντικά μέτρα που το ίδιο (το Ισραήλ) πρόκειται να λάβει σε περίπτωση αντεπίθεσης του Ιράν.

Μια ανώτατη πηγή του Ισραηλινού Στρατού δήλωσε στο περιοδικό του BBC ότι "ποτέ δεν έχω δει τόσους πολλούς αμερικάνους στρατηγούς μαζί". Ο Πρωθυπουργός Βενιαμίν Νετανιάχου, ο υπουργός Άμυνας Εχούντ Μπαράκ, ο Επιτελάρχης των Ισραηλινών Δυνάμεων Gabi Ασκενάζι, μαζί με τον διοικητή της δύναμης των ΗΠΑ στην Ευρώπη και τον πρεσβευτή των ΗΠΑ στο Ισραήλ James Cunningham παρακολούθησαν την διαρκείας τριών εβδομάδων άσκηση την Τρίτη. Είναι μια από τις μέχρι τώρα μεγαλύτερες από κοινού ασκήσεις ετοιμότητας που τροφοδοτούν εικασίες ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες προετοιμάζονται για το χειρότερο ελπίζοντας για το καλύτερο, όσον αφορά το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν.
Ο πρώην Στρατηγός του Ισραηλινού Στρατού Yitzchak Ben-Israel, δήλωσε στο BBC: Για ένα πράγμα να είμαστε βέβαιοι: Δεν θα αφήσουμε το Ιράν να κατασκευάσει πυρηνική βόμβα.


Είπε ότι η κοινή άσκηση, η οποία διοργανώνεται σε ετήσια βάση, "δεν είναι μια μπλόφα», αλλά έχει ως στόχο να πιεση το Ιράν να υποχωρήσει από την άρνησή του να συνεργαστεί με τις διεθνείς αρχές για το πρόγραμμα του εμπλουτισμού ουρανίου, ένα βασικό στοιχείο που χρειάζεται για την κατασκευή πυρηνικών όπλων. "

"Αλλά εάν το Ιράν δεν πιεστεί, εάν το Ιράν συνεχίσει να επιμένει ότι έχει το δικαίωμα να κάνει εμπλουτισμό ουρανίου όπως θέλει, τότε κάποιος θα πρέπει να κάνη χρήση βίας.", πρόσθεσε.
"
Συνολικά, ο στόχος μας είναι να εξασφαλιστεί η ειρήνη στην περιοχή, και ίσως ακόμη πιο μακριά από την περιοχή αυτή", δήλωσε ο πρωθυπουργός Νετανιάχου.

«Νομίζω ότι Ένοπλες δυνάμεις (του Ισραήλ) και αυτές των ΗΠΑ δημιουργούν μια νέα πορεία, και ο στόχος μας είναι να υπερασπιστούμε το Ισραήλ.

Η μοναδική και μεγάλης κλίμακας, άσκηση αυτή είναι μια έκφραση των αταλάντευτων σχέσεων μεταξύ του Ισραήλ και των Ηνωμένων Πολιτειών "
Η άσκηση περιλαμβάνει ζωντανά πυρά και ένα πολυεπίπεδο σύστημα ενεργητικής άμυνας.
Κατά την διάρκεια της άσκησης , η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ δήλωσε το Κογκρέσσο των ΗΠΑ, ότι: "Όποιος απειλεί το Ισραήλ, απειλεί και εμάς".


Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε, λέω εγώ ο μεταφραστής "ΜΙΜΗΣ".

ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ:

Το κείμενο είναι αυτούσιο, γραμμένο από Εβραίο, σε Εβραίικο site, για να μπορεί ο καθένας, να καταλαβαίνει που υπάρχει η πραγματική φασιστική και ναζιστική σκέψη και ενέργεια.

ΠΗΓΗ: Arutz Sheva

ΠΗΓΗ: Information Clearing House

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου