Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2009

"ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ" ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΔΙΚΑΖΟΥΝ ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΑ, ΣΤΙΣ ...17 ΝΟΕΜΒΡΗ 2009 !!!!!

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΚΑΒ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ !!!!!
Γνωρίζουμε τη συνεχιζόμενη ... επ' αμοιβή, "ΛΕΥΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ" των συνδικαλιστών του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης, που ελέγχει τα παραρτήματα ΕΚΑΒ στη Βόρεια Ελλάδα.
Επίσης γνωρίζουμε, ότι εξ αρχής και νομοτελειακά, το "colpo-grosso" των συνδικαλιστών, έχει σαν αποδεδειγμένο αποτέλεσμα, ότι ασθενείς απεβίωσαν στην αναμονή, υποκύπτοντας στην άρνηση τρελών συνδικαλιστών.
Επίσης γνωρίζουμε απόλυτα πλέον, ότι αυτή η ιδιόμορφη αμειβόμενη "κινητοποίηση", είναι μια συγγνωστή προσφορά, στις ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείας και στις ιδιωτικές κλινικές, που διαθέτουν ασθενοφόρα, και δρουν μέσα και έξω από τα Δημόσια Νοσοκομεία, εκμεταλλευόμενοι την αδυναμία βαριά ασθενών, που αδυνατούν να μετακινηθούν από και προς τα Δημόσια Νοσοκομεία.
Τέλος γνωρίζουμε, ότι υπάρχουν διασώστες του ΕΚΑΒ, που θέλουν να είναι και ΑΝΘΡΩΠΟΙ και ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ και αντιστέκονται στις θεότρελες αποφάσεις, αυτών που έχουν επιβάλει ένα ιδιότυπο ιδιόκτητο καθεστώς στα ΕΚΑΒ Βόρειας Ελλάδας και ουσιαστικά τα διοικούν.
Από το ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ που αποκαλύπτουμε, διαπιστώνουμε ότι μερικοί ανεγκέφαλοι πολιτικά και συνδικαλιστικά του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης, για να κάμψουν τις αντιστάσεις των διασωστών που δεν θέλουν να υποταχθούν στα ΚΑΤΑΜΑΥΡΑ σχέδιά τους, στήνουν .....Συνδικαλιστικές Δίκες, για να ξεφορτωθούν τον αντίλογο και να μένουν πάντα αφέντες.
Καλούν λοιπόν σε "ΑΠΟΛΟΓΙΑ" τον διασώστη του ΕΚΑΒ, ΚΕΣΙΔΗ Σ., για προσβολή του ....προσώπου του Προέδρου του Συνδικαλιστικού οργάνου!!!!!
Το ΑΚΡΟΝ ΑΟΤΟΝ της Συνδικαλιστικής αλητείας, ολοκληρώνεται, με προσδιορισμό της δίκης, για την ..... 17 ΝΟΕΜΒΡΗ 2009 !!!!!!
Δεν θέλω να δημοσιοποιήσω τον λόγο, αλλά ΠΡΟΣΟΧΗ συνιστώ στον κλητευόμενο να αρνηθεί να παραστεί, γιατί η φασιστική κλήτευση είναι 1.000% παράνομη. Αν τολμήσουν να τον διαγράψουν, να προσφύγει δικαστικώς, για τη καθαίρεση των φασιστόμουτρων.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ... Λίγο Μετά.....
ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΗΛΘΑΝ - ΧΑΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ & ΒΟΛΕΜΕΝΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου