Δευτέρα, 4 Οκτωβρίου 2010

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ "SOURTA FERTA" ΑΠΟ ΤΑ ΑΜΟΙΒΑΙΑ BANNERS MOY ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΑΜΟΙΒΑΙΩΝ BLOGΕΦΑΛΑΙΩΝ ΜΟΥ.

Πριν από λίγο, σε συνήθισμένη blogότσαρκα, διαπίστωσα ότι ο πρώην "φίλος" Sourta Ferta", με έχει αφαιρέσει από τη λίστα φιλικών ιστολογίων του και από λίστα banners, χωρίς να μπει στον δεοντολογικό κόπο να με ενημερώσει.
Για να μη τον έχω να νιώθει άσχημα, εξέδωσα διαπιστωτική πράξη λήξης των αμοιβαίων του, στο ιστολόγιό μου  και του έκανα την αντίστοιχη ξεγυρισμένη διαγραφή από τα αμοιβαία banners και από τα Αμοιβαία Blogεφάλαια του ιστολογίου μου.
Κάποτε στη Χαλκίδα, είχαμε περίσσευμα από μπέσα πατριώτη.....

2 σχόλια:

 1. ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΤΟΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ....ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙΣ. ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΙΛ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΜΟΥ (ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ) ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΑ ΑΠΟΚΑΤΕΣΤΗΣΑ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΤΑΞΗ. ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΣΤΑΣΗ (ΣΚΟΠΙΜΑ) ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΘΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΠΙΣΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ. ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΕΣΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗΗΗΗΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΝΑ ΣΚΑΛΛΙΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΣΟΥ SOURTA-FERTA. ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ.
  1.-- ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΚΡΕΜΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ BANNERS.
  2.-- ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ 5 ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΗΣ ΑΜΟΙΒΑΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ, ΟΤΙ ΑΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΩ ΔΗΜΟΣΙΑ. ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ, ΜΥΣΤΙΚΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ???
  3.-- ΟΙ ΑΜΟΙΒΑΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ "ΦΙΛΙΕΣ" ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΔΕ ΕΙΝΑΙ ΦΑΚΕΣ ΜΕ ΤΗ ΣΕΣΟΥΛΑ.
  4.-- ΟΙ ΚΑΥΓΑΔΕΣ ΜΟΥ ΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ, ΧΩΡΙΣ ΑΣΚΟΠΕΣ ΤΥΜΠΑΝΟΚΡΟΥΣΙΕΣ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΟΙ "ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ" ΚΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΛΙΝΚ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΓΕΙ ΣΕ ΚΥΝΗΓΙ ΜΑΓΙΣΣΩΝ. ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΝ.
  5.-- ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΡΕΜΑΣΤΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ.
  6.-- ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΘΕΣΗ ΣΤΗ ΔΙΑΤΑΡΑΞΗ ΜΙΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ "ΣΧΕΣΗΣ". ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΘΕΑΤΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΥΓΑ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ - SOURTAFERTA.
  7.-- ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΑΛΛΟ ΣΧΟΛΙΟ.
  "ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΤΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ, ΔΕΝ ΤΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙΣ".--

  ΑπάντησηΔιαγραφή