Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Ο ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ "TSOUTSOUNEROS", ΕΚΦΡΑΖOYN ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΩΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ


Θα φάνε όλοι το γιαουρτάκι τους!

Κι άλλη επίθεση εναντίον υποψηφίου. 

Δεν πέρασε ένα εικοσιτετράωρο και στήθηκε πάνω κάτω το ίδιο σκηνικό στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα. Μετά τον Αλέκο Αλαβάνο, θύμα επίθεσης έπεσε το Σάββατο και η υποψήφια δήμαρχος Αθηναίων που στηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Πορτάλιου. Πλησιάζοντας την περιοχή για να επισκεφθεί τη λαϊκή αγορά στην οδό Μιχαήλ Βόδα, η κ. Πορτάλιου δέχθηκε επίθεση με γιαούρτια και αυγά από παρευρισκόμενους. Λίγο αργότερα, η ίδια δήλωνε ότι βρέθηκε στις γειτονιές του έκτου διαμερίσματος, για να παρουσιάσει τις θέσεις της Ανοιχτής Πόλης σε Έλληνες και μετανάστες. «Η Ανοιχτή Πόλη δεν θεωρεί καμία περιοχή της Αθήνας άβατο», σημείωσε, καταδικάζοντας και η εκείνη την επίθεση που προηγήθηκε την Παρασκευή κατά του Αλέκου Αλαβάνου.

Στην περιοδεία συμμετείχε και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Θοδωρής Δρίτσας, ο οποίος έκανε λόγο για ‘σκοταδιστές τραμπούκους’ που προσπάθησαν ‘για μια ακόμα φορά να παραστούν ως αγανακτισμένοι πολίτες’.
Αναρτήθηκε από ΑΓΑΠΗΝΟΣ
Εύχομαι καλό βόλι και στους υπόλοιπους, σε όλη τη χώρα. Πατάμε αμπάρζα και βγαίνουμε. Δεν φοβόμαστε λήσταρχους, τραμπούκους ψευτοαριστερούς και αλήτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου