Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

ΤΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΣΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ, Ο ΜΕΓΑΛΟΜΕΣΑΖΩΝ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΣ και ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ

Όπως μας πληροφορεί ο Γ.Δ., αν πάμε μια βόλτα στη  http://www.definet.gr/, εύκολα θα διαπιστώσουμε, ότι ο υποψήφιος Δήμαρχος Καισαριανής του ΠΑΣΟΚ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΑΜΠΑΚΑΣ, κρύβει λόγια και μυστικά και φοβερά ντοκουμέντα.
Στη μαρτυρική Καισαριανή, πλαισιώνεται από τον εργατοπατέρα της Αγροτικής Ασφαλιστικής και Γραμματέα της ΤΟ ΠΑΣΟΚ Καισαριανής, ΓΕΩΡΓΙΟ ΣΥΚΑΜΙΑ και μια στενή παρεούλα υποψιασμένων πολιτικών καιροσκόπων.
Στις μπίζνες υπάρχει ο Καμπάκας και το χάος. Πηγαίνουμε στη παραπάνω διεύθυνση και βλέπουμε και τρίβουμε τους δεκατρείς οφθαλμούς μας, γιατί αν είχαμε δυο, απ' το πολύ τρίψιμο δεν θα έμενε τίποτα.
Ο "αυτοδημιούργητος" του Ελληνικού Δημοσίου ΚΑΜΠΑΚΑΣ Αντώνιος του Κυριάκου, έγινε μεγάλος ρουφήχτρας κρατικού χρήματος, ως μεσάζων και εργολάβος-προμηθευτής του Ελληνικού Δημοσίου. 
Είναι Πρόεδρος της  ΔΑΒΝΕΤ Α.Ε.Β.Ε. = (Δίκτυο Αμυντικών Βιομηχανιών ΝΕΤwork ), η οποία έχει δημιουργηθεί από επτά ...τρανές εταιρείες. ΚΑΜΠΑΚΑΣ A.E. --- SIELMAN Α.Ε. --- ΟΛΥΜΠΙΚ ΤΟΥΛ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. --- ΑΞΩΝ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΗ Α.Ε. --- OLYMPIC FILTER Α.Ε. --- ΓΚΙΚΑΣ  και VIPPON Α.Ε. 
Εκεί που έχει το κουμπί  ΠΕΛΑΤΕΣ , κάνουμε μια στάση για τον αναγκαίο διαχωρισμό, διότι άλλο η αντιπροσώπευση και η διαμεσολάβηση για λογαριασμό διεθνών μεγαλοκαρχαριών και άλλο η απευθείας πώληση ειδών και υπηρεσιών....
Λοιπόν ο Καμπάκας (υποψήφιος Δήμαρχος Καισαριανής):
ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ: 
LOCKHEED MARTIN, ΗΠΑ ---- UNITED TECHNOLOGIES (PRATT & WHITNEY), ΗΠA ----
DynCorp, ΗΠΑ ---- EUROCOPTER, Γαλλία ---- MTU Γερμανίας ---- RAMSYS Γερμανίας ---- Oceana Marine Technologies Ισραήλ ---- Xplore Technologies ΗΠΑ ---- DOC-ING Κροατίας!!!!!!!

ΟΙ ΑΠΙΚΛΕΙΣΤΙΚΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΞΗΣ .....ΕΝΑΣ!!! ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ:
ΕΑΒ ----- ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ----- ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ....κλπ,  κλπ,  κλπ.......

Μη νομίζετε ότι το επαγγελματικό ανήσυχο πνεύμα του Καμπάκα τελειώνει εδώ. Όχι...
Υπάρχουν κι' άλλες μπίζνες και με το κλειδί της μιας, ξεκλειδώνει την επόμενη.
Για να μην αγχώνεται ο ΚΑΜ ΜΠΑΚ ΑΣ, τις ελεύθερες ώρες του παίζει με την Νήαρ Ίστ. Όταν του κλέβουν τη μπάλα, προσπαθεί να πουλήσει ανύπαρκτη ....προγονική αντίσταση, γιατί εκεί στη Καισαριανή έχουν ζήσει πραγματικό ολοκαύτωμα και ο υποψήφιος πρέπει να τους ξεγελάσει με αντιστασιακές πορδές....

Έτσι, οι νεκροθάφτες της μαρτυρικής Καισαριανής, ...."αξιώνονται" τώρα να σου κλέψουν τη ψήφο σου, για να τη ....νοικοκυρέψουν!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου