Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

ΣΑΧΛΑΜάααααΑΡΕΣ... ΟΥΔΕΝ ΜΥΣΤΗΡΙΟ! ΜΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΛΑΣΜΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΣΗΜΟ ΜΠΕΡΝΤΕ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ!!!!!

Εμείς (του μονομελούς) σας το εμπιστευτήκαμε εξ αρχής!!!! Είδαμε όλες τις σκηνές και τα παρασκήνια και τα αντίσκηνα της διακανάλας του Τζέφρι.
Η "Ελλάς η ...Αποχαιρετούσα" και όχι η Ελλάς ευγνωμονούσα, αποχαιρέτησε και έφυγε, γιατί δεν άντεχε άλλο τις πουστιές ενός Εβραίου. Τέτοια συγκατοίκηση ήσαν παρά φύση σχέση.
Εμείς (του μονομελούς μας), και είδαμε τον Τζέφρι να προβάλει ξανά και ξανά τον ελεύθερο διάλογο που θα είχε αργότερα με τους Goys και Gentile (=ΖΩΑ - ΣΚΛΑΒΟΙ) λαδερούς δημοσιοκάφρους και είδαμε με τα μάτια μας, ότι δεν κρύβει τι το πονηρόν ο μπλε μπερντές.
Προ της διακαναλλικής συνεντεύξεως, και επειδή ως προείπαμε, ο Τζέφρις θα καθυστερούσε επειδή τον κόλλησε ευκοίλια ο χέστης ο Πάγκαλος και ως εκ τούτου δεν ξεκολλάγε ο κώλος του από τη πρωθυπουργική χέστρα, Οι Goys και Gentile λαδεροί δημοσιοκάφροι και ο γελαδερός Πεταλωτής, άνοιξαν τον διάσημο πλέον μπλε μπερντέ, ότε και αποκαλύφθηκε μια τεράστια ΠΛΑΣΜΑτική τελεβιζιόν τελευταίας τεχνολογίας.
Ο γελαδερός φυτός Πεταλωτής, έπαιξε ολίγον με το κομπιουτεράκι και ξάφνου έγινε απ' ευθείας σύνδεση με την αρχισυναγωγή της Νέας Υόρκης και οι λαδεροί δημοσιοκάφροι είχαν τη μαγάλη ευκαιρία να κάνουν τηλεδιάσκεψη με τρεις κορυφαίους αρχιραβίνους παιδ-------στές. Μαζί τους έπαιξαν και χρηματιστηριακή πρόβλεψη (παράγωγα), για το που θα εκτιναχθούν τα spreads, μετά τους νέους δημόσιους αυνανισμούς του αρχιγκαγκά Τζέφρι, στη διακαναλική συνέντευξη.
ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΟΖΟΚΟΚΚΙΝΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ
ΜΗ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΜΑΛΑΚΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου