Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ: Έκπληξη πρώτου μεγέθους η μη πρόσκληση των μη Εβραίων δημοσιοκάφρων ALEX και ALEX.!!!!

Comodo:
Αναστάτωση έχει προκαλέσει στην ομογένεια Αμερικής και Αυστραλίας, η υπόγεια απόφαση του Παπανδρέου, κατά το κρυφό συμφάγωμα στη "ΤΑΒΕΡΝΑ του ΚΑΡΧΑΡΙΑ" με τους Βαρδινογιάννη και Μπόμπολα, απροχθές, για να μη καλέσει τελικά, στη διακαναλική συνέντευξη του κώλου, τους διακεκριμένους μη Εβραίους ομογενείς δημοσιοκάφρους Alex και Alex, οι οποίοι συμπτωματικά είναι και πρώτα ξαδέρφια.
Η υπαναχώρηση του Τζέφρι, έχει ενοχλήσει τον Ελληνοαμερικάνο Άλεξ 3 κιλά παραπάνω, διότι η ιδέα είχε διακαναλωθεί υπαυτού και του ιδίου και είχε εισπράξει μεταξύ άλλων, την Εβραϊκή υπόσχεση του Τζέφρι, ότι θα ήταν μεταξύ των 6 δημοσιοκάφρων της σήμερον υποκρισίας νέου ανένδοτου στα καθ' ημάς. Απ' ότι μανθάνουν οι κοριοί κι' οι ψείρες που μ' απόμειναν, παρά τα τηλεφωνήματα της διαμεσολαβήσεως της Χίλαρι, ο Τζέφρι από ένστικτο αυτοσυντήρησης κατέβασε τ' ακουστικά βαρηκοΐας, αλλά και τα βρακιά του, επειδή τον κόλλησε ο Πάγκαλος ευκοίλια!!!!!!
Αλλά, μην απονομίζετε, πως ο θυμός του Ελληνοαυστραλού δημοσιοκάφρου, του επίσης Άλεξ, είναι της κατολισθήσεως. Τουναντίον πνέει μένεα εναντίον του φαταούλα πρωθυπουργού και με γνωστή επιθετικότητα θα μας επισκεφθεί στο προσεχές, για να παίξει μια παρτίδα καγκουρομπόξ άνευ γλυπτικής τέχνης. "Μπορεί να είμαστε μη Εβραίοι, αλλά δεν θα του επιτρέψω να με μεταχειρίζεται ως γάϊδαρο. Εγώ GrecoKangarroos γεννήθηκα και GrecoKangarroos θε ν' αποθάνω" συμπλήρωσε στο τέλος και έφτυσε απομεινάρια γλυπτικής του, του ξεγελασμένου παρελθόντος του!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου