Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΖΕΦΡΙ - ΤΟ "ΚΟΜΜΑ" ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!!!!

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: "ΣΤΗΡΙΖΩ ΓΙΩΡΓΟ"!!! ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΝΤΟΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΑΠΟ ΠΑΤΕΡΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΙ

Ο Μακιαβέλι της ελληνικής πολιτικής σκηνής έριξε την ιοβόλο δήλωση του για να σώσει την οικτρή περίοδο της διακυβέρνησης της χώρας από τον ίδιο κατά την περίοδο 90-93. Ο λόγος για τον εφιάλτη της πολιτικής κ. Μητσοτάκη Κ. ο οποίος έτεινε χείρα πολιτικής εμπιστοσύνης στον συνεχιστή της πολιτικής απάτης Γ. Παπαπανδρέου προφανέστατα λόγω της ταύτισης των με την ΠΟΛΙΤΙΚΗ απάτη η οποία τους διακρίνει δυστυχώς και τους δύο πολιτικούς άνδρες..ο θεός να τους κάνει.... .
Η δήλωση του κ. Μητσοτάκη στον δημοσιογράφο Παπαχελά ..."...στηρίζω τον Γιώργο...."
Μια δήλωση η οποία είναι προφανές ότι αποσκοπεί δια μέσω αυτής της συμπαράστασης στο έργο της αποδόμησης και της διάλυσης της κοινωνικής συνοχής της χώρας  ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΤΑΙ από τον νυν Πρωθυπουργό Παπανδρέου να λειτουργήσει ως μέσον εξαγνισμού της επάρατης τριετίας από τον ίδιο που είχε ως σημαία της πολιτικής του τον ακροδεξιό φιλελευθερισμό.

ΝΤΟΡΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΗ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ..... ΣΕ ΕΘΑΨΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ............

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου