Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Σε Ελεύθερη Πτώση Τζέφρις, Αντώνης και Καρατζαφέρ, μετά τις ΚΕΝΟτόμες Ιδέες τους και τις Γκρίζες Ζώνες της Παραοικονομίας τους!!!!

ΠΕΦΤΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Μεγάλη πτώση της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και της εικόνας του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου καταγράφει η έρευνα της GPO για το Μέγκα που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού. Το εντυπωσιακό είναι ότι η πτώση, που ξεπερνά το 10% έχει συνετελεστεί μέσα στους τελευταίους δυο μήνες και εμφανίζει μια απρόβλεπτη δυναμική.
Στο ερώτημα “πώς κρίνετε την κυβέρνηση;” το 66,8% απαντούν αρνητικά και το 32% θετικά. Τα αντίστοιχα ποσοστά πριν από 50 ημέρες στην έρευνα της ίδιας εταιρίας ήταν 57% θετικά και 40% αρνητικά. Η εικόνα του Γιώργου Παπανδρέου πλήττεται καίρια με το 39,8% να τον κρίνουν θετικά και το 58,9% αρνητικά, ενώ στην προηγούμενη δημοσκόπηση τα αντίστοιχα ποσοστά ήταν 49,6% υπέρ του και 48,4% κατά.
Για τη Ν.Δ. και τον Αντώνη Σαμαρά τα ποσοστά παραμένουν σταθερά, η βελτίωση όμως σε σύγκριση με το ΠΑΣΟΚ και τον Παπανδρέου είναι σαφής.
Στο ερώτημα αν η κυβέρνηση έχει δικό της σχέδιο ή κινείται αποκλειστικά με γνώμονα το μνημόνιο, το 77,5% των ερωτηθέντων απαντούν ότι για την κυβέρνηση υπάρχει μόνο το μνημόνιο και μόνο το 16,7% ότι υπάρχει σχέδιο.
zoom

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου