Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

ΝΕΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ-ΝΑΖΙΣΜΟΥ: ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ, ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΠΙΝΟΗΣΑΝ ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΜΟ και ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ!!!!

Σημαντικός Αρχιραβίνος λέει, ό,τι οι μη Εβραίοι είναι γαϊδούρια και δημιουργήθηκαν για να υπηρετούν τους Εβραίους
Από Khalid Amayreh στην κατεχόμενη Ανατολική Ιερουσαλήμ
Μια σημαντική Εβραϊκή θρησκευτική προσωπικότητα του Ισραήλ, παρομοιάζει (ΟΛΟΥΣ) τους μη Εβραίους με γαϊδούρια και υποζύγια, λέγοντας ότι ο κύριος λόγος για την ύπαρξή τους είναι όλος κι' όλος, για να υπηρετήσουν τους Εβραίους.
Ο Αρχιραβίνος Ovadia Yosef, πνευματικός μέντορας του θρησκευτικού κόμματος των Εβραίων φονταμενταλιστών, "SHAS", ο οποίος εκπροσωπεί τους Εβραίους της Μέσης Ανατολής, φέρεται να δήλωσε κατά τη διάρκεια του Σαββάτου αυτής της εβδομάδας (16-10-2010), σε βραδινή ομιλία του, ότι «ο μοναδικός σκοπός των μη Εβραίων είναι να υπηρετούν τους Εβραίους".
Ο Αρχιραβίνος Ovadia Yosef θεωρείται σημαντικός θρησκευτικός ηγέτης του Ισραήλ, που απολαμβάνει την υποταγή των εκατοντάδων χιλιάδων οπαδών του.
Το (θρησκευτικό κόμμα) "Shas", αποτελεί βασικό συνεργάτη-μέλος του συνασπισμού κομμάτων, που συναποτελούν τη σημερινή Ισραηλινή κυβέρνηση.
Ο Αρχιραβίνος Ovadia Yosef, ήταν επίσης πρώην Αρχιραβίνος του Ισραήλ, και αναφέρθηκε από τη δεξιά εφημερίδα, τη Jerusalem Post, η οποία όπως λέει, ότι η βασική λειτουργία ενός "γκόΪ" (=ανθρώπου-ζώου), ότι γεννήθηκε για να υπηρετεί τους Εβραίους, είναι ένας πολύ μειωτικός όρος.
"Οι μη Εβραίοι γεννήθηκαν μόνο για να μας εξυπηρετούν. Χωρίς αυτή τους την ιδιότητα, δεν έχουν καμία θέση στον κόσμο, παρά μόνο για την εξυπηρέτηση του λαού του Ισραήλ", δήλωσε ο Αρχιραβίνος Ovadia Yosef στο κήρυγμα του το Σάββατο το βράδυ (16-10-2010), σε εβδομαδιαία ομιλία του, η οποία ήταν αφιερωμένη στους νόμους, όσον αφορά τις δράσεις μη-Εβραίων, που τους επιτρέπεται να δουλεύουν το Σάββατο.
Ο Αρχιραβίνος Ovadia Yosef, επίσης, φέρεται να είπε ότι τη ζωή των μη Εβραίων στο Ισραήλ, είναι αναλώσιμη από τον Θεό, ώστε να αποφεύγονται οι απώλειες για τους Εβραίους.
Ο Αρχιραβίνος Ovadia Yosef, που θεωρείται ένα από τους εξέχοντες δασκάλους "Τορά", το οποίο είναι πηγή σχετικά με την ερμηνεία του Ταλμούδ, μια βασική εβραϊκή γραφή, που δημιουργήθηκε για τον τρόπο αξιολόγησης και χρήσης διάφορων ζώων, ώστε να μη επιβαρύνονται οι Εβραίοι.
"Στο Ισραήλ, ο θάνατος δεν έχει καμία ιδιαίτερη σημασία πάνω τους ... Με τους αλλοεθνείς, θα έπρεπε, όπως κάθε ασήμαντη ύπαρξη, να πεθάνει, αλλά ο Θεός θα τους δώσει τη μακροζωία. Γιατί; Φανταστείτε ότι ο γάιδαρος κάποιου θα πεθάνει, τότε θα έπρεπε να χάσει τα χρήματά του (της αξίας του γαϊδάρου). Αυτό είναι υπηρέτης του (Εβραίου)... Γι' αυτό και παίρνει μακροζωία, για να δουλεύει καλά για τον Εβραίο ιδιοκτήτη του".!!!!!
Ο Αρχιραβίνος Ovadia Yosef, διευκρινίζει περαιτέρω τις ιδέες του, σχετικά με τη δουλεία των αλλοεθνών υπέρ των Εβραίων, όταν ρωτήθηκε "γιατί χρειάζονται όσοι είναι γεννημένοι σκλάβοι???", απάντησε: "Θα δουλεύουν, θα σέρνουν το άροτρο. Θα τους έχουμε να ευχαριστιούνται το καθισιό??? Και θα κάθονται σαν αφέντες και σαν τον χορτάτο σκύλο??? - Αυτός είναι ο λόγος που δημιουργήθηκαν τα έθνη". 
Η έννοια των εθνών υπο-ανθρώπων ή των οιονεί ζώων, είναι καλά εδραιωμένη στον Ορθόδοξο Ιουδαϊσμό. Για παράδειγμα, οι ραβίνοι που είναι συνδεδεμένοι με το κίνημα της Χαμπάντ, μια ρατσιστική και ισχυρή εβραϊκή αίρεση, διδάσκουν ανοιχτά, ότι στο πνευματικό επίπεδο, οι μη Εβραίοι έχουν τις ιδιότητες των ζώων.
Ο Αβραάμ Kook, ο θρησκευτικός μέντορας του "κινήματος" των εποίκων, φέρεται να δήλωσε, ότι η διαφορά μεταξύ ενός Εβραίου και ενός Τζεντίλε (γεννημένου σκλάβου) είναι μεγαλύτερη και βαθύτερη από ό,τι η διαφορά μεταξύ ανθρώπων και ζώων. "Η διαφορά ανάμεσα σε μια εβραϊκή ψυχή και τις ψυχές των μη-Εβραίων -όλων τους σε όλα τα διαφορετικά επίπεδα- είναι μεγαλύτερη και βαθύτερη από ό,τι η διαφορά ανάμεσα σε μια ανθρώπινη ψυχή και τις ψυχές των βοοειδών".
Μερικές από τις ρατσιστικές ιδέες του Kook, διδάσκονται φανερά στο κολέγιο Ταλμούδ, "Merkaz H'arav", στην Ιερουσαλήμ. Το κολέγιο έλαβε το όνομά του από τον Αβραάμ Kook.
Στο βιβλίο του, για την εβραϊκή ιστορία, εβραϊκή θρησκεία: "Το βάρος των 3.000 ετών, έφερε το τέλος της Ισραηλινής διανόησης" και ο Ισραηλινός συγγραφέας Shahak υποστήριξε, ότι κάθε φορά που οι Ορθόδοξοι ραβίνοι χρησιμοποιούν τη λέξη "ανθρώπινο", είναι κάτι το οποίο συνήθως δεν αναφερόταν σε όλους τους ανθρώπους, αλλά μόνο στους Εβραίους, δεδομένου ότι οι μη Εβραίοι δεν θεωρούνται άνθρωποι, σύμφωνα με τη "halacha" του εβραϊκού νόμου.
Πριν από μερικά χρόνια, ένα μέλος της ισραηλινής Κνεσέτ, στηλίτευσε τους Ισραηλινούς στρατιώτες για την "αντιμετώπιση των ανθρώπων σαν να ήταν Άραβες". Το μέλος της Κνεσέτ, Aryeh Eldad, έκανε το σχόλιο, κατά την εκκένωση από τον ισραηλινό στρατό ενός φυλακίου των εποίκων στη Δυτική Όχθη.
Αντιμέτωποι με την αρνητική επίδραση ορισμένων βιβλικών και Ταλμουδικών διδασκαλιών, σχετικά με τις διαθρησκευτικές σχέσεις, οι Χριστιανοί ηγέτες της Ευρώπης, έχουν καλέσει κάποιους από τους Εβραίους θρησκευτικούς ηγέτες, να μεταρρυθμίσουν τις παραδοσιακές αντιλήψεις της "halacha" για τους μη Εβραίους. Ωστόσο, ενώ η μεταρρύθμιση και των συντηρητικών αιρέσεων του Ιουδαϊσμού, συμπεριφέρεται θετικά στις κλήσεις αυτές, οι περισσότεροι Ορθόδοξοι Εβραίοι έχουν απορρίψει εντελώς τις εκκλήσεις, υποστηρίζοντας ότι η Αγία Γραφή (παλαιά Εβραϊκή) είναι ο λόγος του Θεού που δεν μπορεί να μεταβληθεί σε καμία περίπτωση. Η Αγία Γραφή λέει ότι η διαβίωση των μη-Εβραίους στο εβραϊκό κράτος πρέπει να χρησιμεύουν, για « τη μεταφορά νερού και για τη κοπή ξύλων", για τις ανάγκες της κυρίαρχης (Εβραϊκής) φυλής.
Στο Joshua (9:27), διαβάζουμε ότι «Εκείνη τη μέρα, ο Joshua καθόρισε τους ξυλοκόπους Gibeonites και τους μεταφορείς νερού για τις ανάγκες της κοινότητας και για τον βωμό του Κυρίου, στον Τόπο που θα επέλεγε ο Κύριος.  Και αυτό είναι, αυτό που ισχύει και στις παρούσες ημέρες".
Αλλού στην Αγία Γραφή, προτρέπονται έντονα οι Ισραηλίτες, για τη μετατροπή με κάθε μέσο "των ξένων που ζουν ανάμεσά σας σε "ανώδυνους", επειδή εσείς οι ίδιοι (ξέρετε τι κάνατε) όταν ήσασταν ξένοι στην Αίγυπτο". 
ΠΗΓΗ:  David Duke

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου