Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤ ΚΑΙ ΤΟΥ ....ΡΑΒΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ!!!!! ΨΗΛΑ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΡΑΧΗΛ!!!

ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΩΜΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΣΣΩΝ ΚΑΤΑΣΚΟΠΩΝ ΣΩΖΕΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ !!!
Ο Εβραϊκός Νόμος Επιτρέπει στις γυναίκες κατασκόπους, να κρεβατώνονται με εχθρούς (τα πηδήματα σώζουν το Ισραήλ)!!!!
Συντάχθηκε από τον Arieh O'Sullivan - Δευτέρα 4-10-2010
Μια παντρεμένη γυναίκα πρέπει να πάρει ένα γρήγορο προσωρινό διαζύγιο, πριν από τον καθορισμό ερωτικής δουλειάς σε μια αποστολή κατασκοπείας!!!
Στο σκοτεινό κόσμο της κατασκοπείας, μία (Εβραία) γυναίκα κατάσκοπος, ενδεχομένως να πρέπει κυριολεκτικά να τα πετάξει όλα για ερωτοτροπίες, κάτι το οποίο αποτελεί ευαίσθητο θέμα για τις θρησκευόμενες γυναίκες, που φοβούνται ότι μπορεί να διαπράττουν προπατορικό αμάρτημα.
Ωστόσο, ένα περιοδικό που ασχολείται με τον συγκερασμό του εβραϊκού θρησκευτικού νόμου (halacha) με το σύγχρονο κράτος, έχει εκδώσει κατευθυντήριες γραμμές  (οδηγίες) , για τις κατασκόπους της Μοσάντ που αντιμετωπίζουν θρησκευτικά διλήμματα. Το "Sleeping" (ερωτικό κρεβάτωμα) με τον εχθρό, για παράδειγμα, ήταν ψηλά στον κατάλογο των θεμάτων.
«Δέχθηκα μια ερώτηση από μια μαθήτριά μου, που ήταν μια θρησκευόμενη κοπέλα, που είχε προσληφθεί από τη Μοσάντ", είπε σε ανοικτή γραμμή των ΜΜΕ ο Ραβίνος Ari (Chwat) Shvat, "Ήθελε να μάθει, εάν μια γυναίκα είχε το δικαίωμα να κάνει αυτό το είδος εργασίας (πήδημα από τον εχθρό)".
Ο ραβίνος Shvat ερεύνησε το θέμα και καταλήξαμε σε μια κατευθυντήρια γραμμή, που θα προσδιόριζε μερικά από τα πιο δυσάρεστα  καθήκοντα των κατασκόπων, για το πως πρέπει να  τα αντιμετωπίσουν, με μια λιγότερο ενοχή και να τα αποδεχθούν εύκολα!!!!.
Γνωστή ως η "παγίδα με το μέλι", οι οργανισμοί κατασκοπείας (του Ισραήλ) χρησιμοποίησαν κατά καιρούς, τις γυναίκες σαν δόλωμα για να προσελκύσουν τους εχθρούς και τη γοητεία τους, για να αποσπάσουν μυστικά, από αυτά που είναι ζωτικής σημασίας για την ασφάλεια του κράτους (του Ισραήλ). Μια από τις διασημότερες περιπτώσεις στο Ισραήλ ήταν η Cindy, μια πράκτορας της Μοσάντ, που μεταμφιεσμένη σαν μια Αμερικανίδα τουρίστρια, για να βοηθήσει στην απαγωγή του Μορντεχάι Βανούνου, που είχε κάνει καταγγελίες για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ισραήλ  και να τον φέρει στο Ισραήλ για να δικαστεί. "Βρίσκουμε προηγούμενα γι 'αυτό, στην Αγία Γραφή (παλαιά) και αργότερα λογοτεχνία, όπως η Ester και η Yael", εξήγησε ο Shvat. "Αυτές, ήταν και οι δύο παντρεμένες γυναίκες και ενεργά αποπλάνησαν τον King Ahasuerus (Πέρση βασιλιά) και (ακόμη) η Sisera (γενική Canaanite), η οποία έκανε κάτι αντίστοιχο, για να σώσει τον εβραϊκό λαό".
Σε ένα περιοδικό με τίτλο μοιχεία για το καλό της ασφάλειας του κράτους του Ισραήλ, ο ραβίνος Shvat έγραψε, ότι η μοιχεία πρέπει να είναι προτιμότερη, για μία γυναίκα που θα χρησιμοποιηθεί για να κάνει έρωτα σε εκτέλεση του (κρατικού) καθήκοντος!!!!!
"Αλλά εάν υπάρχει ανάγκη στο να χρησιμοποιηθεί στο κατασκοπευτικό κρεβάτωμα μια παντρεμένη γυναίκα, τότε ο σύζυγός της θα πρέπει να της δώσει διαζύγιο και στη συνέχεια πρέπει να του επιτραπεί να συνάψει νέο γάμο"!!!!
Αυτός (ο ραβίνος) ενημερώνει τα ζευγάρια), ότι προκειμένου να αποφευχθεί η αμηχανία για ένα τέτοιο ζευγάρι, τότε μπορεί να χρειαστεί να πηγαίνουν στο ραβινικό δικαστήριο κατ' επανάληψη, για τη νομιμοποίηση του (προσωρινού διαζυγίου) με μια επίσημη επιστολή.
Αν ένα ζευγάρι δεν ήταν σε θέση να κάνει το διαζύγιο πριν από την αποστολή, τότε ο σύζυγος είναι υποχρεωμένος να υπογράψει για το διαζύγιό της  συζύγου του, μετά την επιστροφή της, αφού σύμφωνα με τον εβραϊκό θρησκευτικό νόμο, είχε προδώσει τον ....γάμο, ακόμη και αν ήταν για μια σημαντική εθνική αποστολή, έγραψε ο ραβίνος!!!.
Ο ραβίνος Shvat είπε, ότι μια γυναίκα που ενδιαφέρεται για τέτοιες θέσεις, πρέπει να λάβει υπόψη της, ότι δεν θα της επιτρέπεται να παντρευτεί ως Kohain, κάποιον από την ιερατική τάξη, δεδομένου ότι σε αυτούς δεν επιτρέπεται να παντρευτούν μια διαζευγμένη. Είπε ότι αυτό θα μπορούσε ίσως να αποτρέψει  μια γυναίκα από το να ενταχθεί στην Μοσάντ, δεδομένου ότι: "ο τύπος της γυναίκας που αποφασίζει να κάνει αυτού του είδους την εργασία,  θα εξέδιδε έτσι κι αλλιώς τον εαυτό της, από του φυσικού της"!!!!!........
............Η ΜΟΣΑΝΤ ρωτήθηκε σχετικά, αλλά απέφυγε οποιοδήποτε σχόλιο πάνω σε αυτά τα θέματα!!!......... ............ .........
Μετάφραση: ΜΠΑΡΜΠΠΑΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ
ΠΗΓΗ ...ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΤΙΚΩΝ ΚΡΕΒΑΤΩΜΑΤΩΝ:   The Media Line

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου