Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Η "ΝΕΑ" ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ, ΔΕΝ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ή ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ!!!

Είπα για τη προβοκάτσια με τον τούρκικο "βομβαρδισμό" του πορνοβουλίου, που έτσι κι' αλλιώς θέλω να το κάψω και το ξέρουν οι προβοκάτορες και σ' αυτό κτίζουν τη προβοκάτσια, ότι ψευτοβομβάρδισαν το πορνοβούλιο για να μη κοιτάμε τον ΆΜΕΣΟ βομβαρδισμό της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ από τα ΜΑΤ και τον ξυλοδαρμό των απλήρωτων συμβασιούχων του Υπουργείου αΠολιτισμού.
Τα "ντοκουμέντα" είναι τόσο γελοία, που προσωπικά δεν θέλω να ασχοληθώ και τα πετάω στα σκουπίδια.
Έλα όμως που φτάνει η στιγμή που "βλέπω" προς είναι ο εμπνευστής και διακινητής της προβοκάτσιας, που δεν έχει αρχική πηγή και βασίζεται στη φορτική επανάληψη και ότι κάτσει!!!!!
Δυστυχώς, υπάρχουν πολλοί αφελείς και απερίσκεπτα ανεβάζουν ότι μαλακία τους στείλουν.
Έχουμε χρέος να απαιτούμε:
--- Πηγή της πληροφορίας ή του "εγγράφου". Το ποιος το πρωτοξεκίνησε και από που.
--- Πληρότητα και καθαρότητα (καθρέπτης) κάθε "συγκλονιστικής" πληροφορίας.
--- Τους λόγους διοχέτευσης μιας ετεροχρονισμένης "αποκαλυπτικής" πληροφορίας".
Αν δεν μπορούμε να έχουμε σαφείς απαντήσεις σε αυτά τα στοιχειώδη, καλό θα είναι να αποφεύγουμε και να βλέπουμε τη φάκα που είναι πίσω από .......το τυρί!!!!!
Προσωπικά, έχω πολλά και πραγματικά στοιχεία και γεγονότα και ντοκουμέντα για να αντιπαλέψω τους εβραιομασόνους του Τζέφρι Παπανδρέου και το κάνω. Αν όμως βγει ένα πλαστό στοιχείο στη πιάτσα, εκτός τόπου και χρόνου, οφείλω να σκεφτώ τους πιθανούς λόγους για τους οποίους γίνεται....
Έτσι λοιπόν, ασχολήθηκε με ακόμα μια προβοκάτσια, γιατί είδα ότι αρκετοί φίλοι παρασύρθηκαν και υιοθέτησαν μια γελοία μαλακία, που κυκλοφορεί σπαστικά και κατ' επανάληψη, για να μας αποπροσανατολήσει.
ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΠ' ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΜΠΟΥΡΔΑ
ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου