Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

ΒΙΝΤΕΟ, ΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΧΕ ΠΕΙ, Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΑΣΤΙΚ, ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΠΡΟΣΩΠΑ" ΓΙΑ ΤΑ "ΣΥΓΓΝΩΣΤΑ ΤΟΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙΣ"...

Όταν ως Μπαρμπανίκος αποκαλούσα "λήσταρχο" τον Καραμανλή και "συμμορία" τη κυβέρνηση απατεώνων του, ενώ ακόμα κατείχαν την εξουσία, μερικοί νεοδημοκράτες με σκυλόβριζαν, ενώ οι συμπαθούντες με, έλεγαν ότι γράφω ακραία αλλά εντός νομίμων πλαισίων.
Η αλήθεια είναι ότι διέθετα και διαθέτω αρκετές γραμμές άμυνας. Το βασικό, το οποίο έλεγα και ξανάλεγα ανάμεσα στα ιδιότροπά μου, ήταν και η μεγάλη αλήθεια, ότι δηλαδή οι Ευρωπαίοι είχαν φτάσει σε σημείο στα 2 τελευταία χρόνια της εξουσίας του, να τον αποκαλούν ευθέως κλέφτη (λες και αυτοί είναι καλύτεροι).
Αυτά που έλεγα δεν ήσαν τορπίλες από το πουθενά. Ήσαν ειδήσεις ξένων ΜΜΕ, τις οποίες ποτέ δεν έλεγαν τα Ελληνικά, συμπεριλαμβανομένων και των τριανταφυλλοπουλαίων. Και δεν τα έλεγαν εδώ, γιατί οι ιδιοκτήτες τους δεν έπαψαν ποτέ να είναι και μεγαλοεργολάβοι και μεγαλοπρομηθευτές του δημοσίου ή έτρωγαν και τρώνς τον αγλέωρα από κρατικές διαφημίσεις.
Εντάξει, τα Ελληνικά ΜΜΕ θάβουν τα πάντα, αλλά όλοι μας (κατά τη φτωχή μου άποψη) έπρεπε να ξέραμε τα πάντα για τις συμμορίες των γαλαζοπράσινων πορνών.
Ανεβάζοντας το βίντεο με τον Δελαστίκ, ξέρω ότι δεν πρωτοτυπώ. Απλά το κάνω για να μη χαϊδεύω αυτιά και για να δείξω ότι πάντα υπάρχουν τρόποι να ενημερωνόμαστε από πολλές πηγές, ακόμα και κάτω από τις ποιο σκληρές μορφές λογοκρισίας και προπαγάνδας. Ακόμα κι αν φιλτράρουμε μια κάλπικη ανακοίνωση, μπορούμε να βγάλουμε τη σωστή ενημέρωση.
Τ ο ψευδοδίλημα "ποιον από τους δύο αλιτήριους ληστές να διαλέξω???" και "ας διαλέξω το λιγότερο κακό", είναι πρακτικές κάφρων και σκλάβων.
Πιστεύω ακόμα, πως βάζοντας το βίντεο του Δελαστίκ, από αυτούς που θα δουν την ανάρτηση, θα το προσπεράσουν "στο ντούκου" οι μισοί....
Η ...καφρίλα μας λοιπόν, είναι ο μεγαλύτερος εχθρός μας!!!!!
Για την ιστορία να πούμε, ότι το 2008 κυκλοφόρησε το βιβλίο του Γιώργου Δελαστίκ "ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ". Εκεί λέει ακόμα περισσότερα, 

ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΓΚΛΩΒΙΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΟΥΣΤΙΚΕΣ ΚΟΚΟΡΟΜΑΧΙΕΣ ΤΟΥΣ. 
ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΛΗΣΤΩΝ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ
ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΗΓΕΤΕΣ ΤΩΝ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΩΝ ΑΥΤΩΝ, ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΜΕ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου