Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

ΜΕΓΑΛΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ, ΟΠΩΣ ΤΟ "ΣΙΝ ΦΕΪΝ" ΣΤΗΝ ΙΡΛΑΝΔΙΑ, "ΣΑΝΤΙΝΙΣΤΑΣ" ΣΤΗΝ ΝΙΚΑΡΑΓΟΥΑ, "ΑΛ-ΦΑΤΑΧ" ΣΤΗ ΠΑΛΛΑΙΣΤΙΝΗ κλπ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΠΕΜΠΟΛΗΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΣΤΙΣ ΠΟΙΟ ΑΝΤΙΞΟΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

(ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης: ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΚΑΘΕ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΣΤΗ - Η ΑΠΟΧΗ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ ΕΜΑΣ, ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΣ ΜΑΣ)

ΟΙ ΦΑΦΛΑΤΑΔΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΤΥΛΟΒΑΤΕΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

Το πολιτικό σύστημα δε θα φοβηθεί εκείνους που θα του γυρίσουν την πλάτη περιφρονητικά αλλά εκείνους που θα τολμήσουν να σταθούν όρθιοι απέναντί του και θα είναι αποφασισμένοι να το ανατρέψουν. 

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 
Υποψ. Δημοτικού συμβούλου με την «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΘΗΝΑ»  

Το πολιτικό σύστημα δε θα φοβηθεί τη στάση παθητικής περιφρόνησης αλλά την ψήφο μαχητικής στάσης  που θα το απειλήσει με ανατροπή.

ΑΠΟΧΗ: ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΟΛΙΑ ΨΕΥΔΗ… 
ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ… 
Δεν πρόκειται για καινούριο φρούτο αλλά για ξαναζεσταμένο φαγητό. 
Ιστορικά το σύνθημα της αποχής, υπήρξε κορυφαία πολιτική πράξη. 
Υπήρξε όμως και κόλαφος για κείνους που το επικαλέστηκαν με τρόπο μηχανιστικό, ξεκομμένο από τα πολιτικά περιβάλλοντα και κυρίως αποσυνδεδεμένο από τη δυνατότητα ενός λαού και κυρίως του οργανωμένου μαζικού λαϊκού κινήματος, να αντισταθμίσει την αποχή του από την εκλογική διαδικασία, με δραστικότερες μορφές πολιτικής παρέμβασης ικανές να δρομολογήσουν πολιτικές εξελίξεις.

Αυτή την αλήθεια, οι αφελείς δικαιούνται να μη την γνωρίζουν. 

Η υποχρέωσή μας όμως είναι να ξεσκεπάζουμε τους φτηνομεροκαματιάρηδες πρακτορίσκους του πολιτικού συστήματος, που σκόπιμα την αποσιωπούν με στόχο να αποπροσανατολίσουν, προσβλέποντας στην ομαδική πολιτική αυτοκτονία και την καθολική παραίτηση ενός λαού, από το δικαίωμά του να αντισταθεί και να ανατρέψει τη σαπίλα και τα εφιαλτικά της σχέδια...

ΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ… 
Έχει ενδιαφέρον η πολιτική ακτινογραφία των γιαλατζή επαναστατών που επιχειρούν να οικοδομήσουν πολιτική στάση πάνω σε μια κορυφαία πολιτική εξαπάτηση.
Αναζητείστε το περιεχόμενο των πολιτικών τους προτάσεων. 
Θα εκπλαγείτε όταν διαπιστώσετε πως θα βρεθείτε αντιμέτωποι με το απόλυτο πολιτικό μηδενικό.
Θα εκπλαγείτε με την πολιτική τους ατολμία και την πολιτική τους κενότητα............
....................... .................. ..................... ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ 
ΕΠΙΣΗΣ ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΘΕΤΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ:>>>>

ΣΦΑΞΕ ΜΕ ΑΓΑ ΜΟΥ ΜΠΑΣ ΚΙ ΑΓΙΑΣΩ Ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ….

ΜΗ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟ… Η ΛΕΞΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΕΠΙΕΙΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΤΟΥΣ....... ..............

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου