Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ Ο ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟΣ ΑΝΤΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ... Η ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΥΨΙΣΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
υποψ, Δημοτικού Συμβούλου με την "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΘΗΝΑ" 

Όπως έγκαιρα είχαμε τονίσει από τις στήλες του «ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥΜ», η χώρα μας – με την ελληνική κυβέρνηση στο ρόλο του ύπουλου αβανταδόρου – χρησιμοποιήθηκε ως θέατρο πειραματικής εφαρμογής νέων πολιτικών οι οποίες αποσκοπούν στο να ανασυνθέσουν το χάρτη των πρακτικών της πολιτικής διαχείρισης παγκοσμίως.
Ήδη χθες, και με πρόσχημα την «ελληνική κρίση» - που τεχνηέντως βαφτίζουν «ελληνική» προκειμένου να αποκρύψουν τον πραγματικό της χαρακτήρα που είναι ΚΑΙ καπιταλιστικός ΚΑΙ απόλυτα διεφθαρμένος – οι αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων, δηλαδή οι αχυράνθρωποι της Ευρώπης, ενέκριναν σχέδιο πολιτικής και οικονομικής υποταγής που το βάφτισαν «σχέδιο δράσης», το οποίο «κρίθηκε επιβεβλημένο ύστερα από την Ελληνική κρίση».

Το εγκριθέν σχέδιο είναι αυτό που ετοιμαζόταν υπό την εποπτεία του προέδρου της ΕΕ από την περασμένη άνοιξη προκειμένου να αυστηροποιήσει το ευρωπαϊκό Σύμφωνο Σταθερότητος, αλλά δεν αφορά τις πρόσφατα εγερθείσες απαιτήσεις Γερμανίας και Γαλλίας...
Προβλέπει ενισχυμένη επιτήρηση των εθνικών οικονομικών επιλογών, καθώς και νέες κυρώσεις εναντίον των χωρών που είναι με το δημοσιονομικό τους έλλειμμα, επεμβαίνοντας πιο γρήγορα από ό,τι στο παρελθόν.
Για πρώτη φορά, οι κυρώσεις θα μπορούν να αποφασίζονται για προληπτικούς λόγους.
Ετσι εάν μία χώρα παρουσιάσει πολύ αυξητικές τάσεις στην υπέρβαση φερ' ειπείν του ευρωπαϊκού ορίου δημοσιονομικού ελλείμματος (3% του ΑΕΠ) θα κινδυνεύει εφεξής με κυρώσεις.
Κυρώσεις προβλέπονται επίσης, για πρώτη φορά, σε χώρες που όχι απλά εμφανίζουν χρέος άνω του το 60% του ΑΕΠ αλλά δεν δείχνουν και τάσεις ταχείας αποκλιμάκωσής του.
Η έκθεση που εγκρίθηκε αναφέρει επίσης πως οι χώρες της ΕΕ κρίνουν «απαραίτητη» τη δημιουργία ενός «μηχανισμού επίλυσης κρίσεων, κάτι που ουσιαστικά διαιωνίζει το Ταμείο Στήριξης των χωρών του ευρώ που δημιουργήθηκε την άνοιξη για την ελληνική περίπτωση.
Ωστόσο, απομένουν δύσκολες διαπραγματεύσεις ανάμεσα στους ευρωπαίους ηγέτες, καθώς η Γερμανία, με την υποστήριξη της Γαλλίας, θέτει ως προϋπόθεση για τη δημιουργία του Ταμείου μία αλλαγή της Συνθήκης της Λισαβόνας, για την οποία οι ηγέτες δεν έχουν ακόμη συμφωνήσει.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΠΡΩΤΟ: 
Η ιστορία θα χρεώσει στα τσιράκια της παγκόσμιας διακυβέρνησης στην Ελλάδα και προσωπικά στον χειραγωγούμενο πρωθυπουργό, τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην απόπειρα εφαρμογής των γενικευμένων πολιτικών που αποσκοπούν στη χαλιναγώγηση των λαών και στην κατάλυση κάθε έννοιας εθνικής αξιοπρέπειας.
Ο αδίστακτος και απόλυτα χειραγωγούμενος από τα μεγάλα συμφέροντα πρωθυπουργός, έκανε ακόμα ένα βήμα φαινομενικά αθώο πλην όμως ύπουλο και πισώπλατο σε βάρος της ίδιας του της χώρας.
Με τον τρόπο με τον οποίο εγκαινίασε μια ακόμα παρατεταμένη και ασαφή προεκλογική περίοδο, πέτυχε γι ακόμα μια φορά να ρίξει τη χώρα του στο πολιτικό και οικονομικό καναβάτσο.

Έτσι, τα spreads εκτινάχθηκαν και πάλι στα ύψη, πράγμα που σημαίνει πως συνεχίζεται ακάθεκτη η διαδικασία εξανεμισμού των οικονομικών αποκρυσταλλωμάτων της γενικευμένης λαϊκής δυστυχίας προς όφελος των τοκογλύφων δανειστών.
ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΔΩΡΑΚΙ ΤΟΥ «ΕΛΛΗΝΑ» ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΗ ΜΑΦΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.

Ενώ ταυτόχρονα δημιούργησε βολικά προσχήματα στα αφεντικά και εντολείς του, για μια ακόμα ωμή παρέμβαση στα εσωτερικά της χώρας.
Έτσι, μέσα από την έκφραση της αντίθεσής τους στο ενδεχόμενο προκήρυξης γενικών εκλογών, φρόντισαν να θυμίσουν και πάλι ποιος είναι το «αφεντικό» και ποιος κυβερνά επί της ουσίας αυτόν τον τόπο.
ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΔΩΡΑΚΙ ΤΟΥ «ΕΛΛΗΝΑ» ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. 

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΔΕΥΤΕΡΟ: 
Αυτός είναι ο πρωθυπουργός - μαριονέτα.
Και αυτή είναι η κατάντια όλων ημών που τον ανεχόμαστε και δε τον στείλαμε ακόμη αδιάβαστο από κει που ήρθε.
Και το πολιτικό σύστημα??? Τι κάνει το πολιτικό σύστημα???
Ανέχεται με τον τρόπο του τον πρωθυπουργό της ντροπής και της εθνικής υποτέλειας.
Υποτίθεται ότι αντιπολιτεύεται, αλλά επί της ουσίας όχι μόνο ανέχεται, αλλά νομιμοποιεί μέσω της ακίνδυνης αντιπολίτευσής του, και κυρίως στηρίζει, τις γενικευμένες πολιτικές αλλαγές που σχεδιάζονται και υλοποιούνται από τους ισχυρούς της γης.
Έρμαιο σ αυτή την γραμμή πλεύσης και το ελληνικό συνδικαλιστικό κίνημα. 
Όλη η Ευρώπη ξεσηκώνεται κι αυτό συνεχίζει να κοιμάται τον ύπνο του δικαίου.
Ακίνδυνο… πειθαρχημένο… ποδηγετημένο στο άρμα της παγκόσμιας διακυβέρνησης.  

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΤΡΙΤΟ: 
Όχι εκλογές λοιπόν. Αυτές κοστίζουν …και δε τις θέλει και η τρόϊκα.
Ξεσηκωμός…
Καθολικός ξεσηκωμός…
Ανατροπή των φαύλων και των προσκυνημένων…
Άμεση και παραδειγματική τιμωρία των πρωτεργατών αυτού του ολέθριου σχεδιασμού.

Η άλλη λύση είναι ο συμβιβασμός με το πιο ύπουλο παιχνίδι που έχει παιχτεί ποτέ σε βάρος του τόπου.
Αλλά αυτός ο συμβιβασμός θα οδηγήσει στην καταστροφή με μαθηματική ακρίβεια.
Αυτοί είναι αδίστακτοι… Εσύ Έλληνα πολίτη γιατί πρέπει να διστάσεις??? 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου