Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ, ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΗΣ -- ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ, ΜΕΤΕΤΡΕΨΕ ΤΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ, ΣΕ ...ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΟ!!

Καταγγελία για Προκλητική Συμπεριφορά. (ΚΛΙΚ στην εικόνα)
Γιορτή, δήθεν, η 28η Οκτωβρίου. Το «δήθεν», δεν αφορά όλους.   
Αφορά όμως σίγουρα, την υποψήφια Δήμαρχο Βέροιας, Χαρίκλεια Ουσουλτζόγλου, την επί τέσσερα χρόνια Δήμαρχο της πόλης. 
Στην πλατεία ωρολογίου, γίνονταν πάντα οι εκδηλώσεις μνήμης των επετείων. Καταθέσεις στεφάνων, κλπ. Εφέτος, η Δήμαρχος, νοίκιασε την μισή πλατεία σε ιδιώτες για παγοδρόμιο. 
Το παγοδρόμιο, στήθηκε στις 27 Οκτωβρίου. Αν και δημιουργήθηκε θέμα από ενδιαφερόμενους φορείς, τελικά η τελετή έγινε σε μια γωνιά της πλατείας, μπροστά στο μνημείο. Στριμώχτηκαν όλοι, προς χάριν του παγοδρομίου. 
Τα φανταράκια του αγήματος, έκαναν «παρουσιάστε», στο σιντριβάνι μπροστά τους. Στην πρώτη σειρά των … επισήμων, η κυρία Ουσουλτζόγλου, να αποτίει «φόρο τιμής». Ήλπιζε με τον πολύ κόσμο στο παγοδρόμιο μετά την παρέλαση, και αυτό ήταν προτεραιότητα. Πάλι ατύχησε. 
Δέκα λεπτά μετά, φωτογραφήθηκε το σπίτι της και το εκλογικό της κέντρο. 
Κι όμως. Τέτοια ημέρα, δεν υπήρχε η Ελληνική σημαία, ούτε στο διαμέρισμά της, ούτε στο εκλογικό κέντρο της. Όμως, ήταν παρούσα στην πρώτη σειρά, τάχα για τις μνήμες μας αλλά και τις φωτογραφίες.
Πως μπορούν να συνδυαστούν αυτά τα δύο;  Πάντως το Δημαρχείο, είχε σημαία, αν και αν εξαρτάτο από την ίδια, θα την κατέβαζε κι αυτήν. Ή όχι;

"Α.Ν." -- ΒΕΡΟΙΩΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
====================================
Με τη τουρκόγλωσση κυρία έχουμε ασχοληθεί στο παρελθόν, είτε για την άσκηση εκ μέρους της τουρκόφιλης ....εξωτερικής πολιτικής, είτε για διάρρηξη μυστήριο στο Δημαρχείο Βέροιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου