Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

ΗΜΕΡΕΣ "ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ" ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΚΙ Ο ΓΚΙΟΥΛΕΚΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΝΤΡΟΠΗ:ΤΟΝ ΡΟΤΑΡΙΑΝΟ ΗΛΙΑ ΠΕΣΣΑΧ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ Ο ΓΚΙΟΥΛΕΚΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!

ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΕΔΩ:
Ο Ηλίας Πεσσάχ, για όσους πιθανόν δεν τον γνωρίζουν, είναι ιατρός και μέλος της ΔΑΠ αλλά και της ΟΝΝΕΔ. Είναι απόφοιτος του Αμερικανικού Κολεγίου Ανατόλια και της ιατρικής σχολής πανεπιστημίου Ιωαννίνων και ειδικευόμενος ιατρός Αιματολογικής κλινικής του ΓΝΑ ΛΑΙΚΟ, καθώς και Υποψήφιος διδάκτωρ Αιματολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Παρότι νέος σε ηλικία έχει στο ιστορικό του πολυάριθμες αναρτημένες και προφορικές ανακοινώσεις σε ιατρικά συνέδρια, καθώς και πολυάριθμες δημοσιεύσεις σε ιατρικά περιοδικά, ξενόγλωσσα και ελληνικά ενώ πάμπολλες είναι οι συμμετοχές του σε ιατρικά συνέδρια. Είναι μέλος της Αντικαρκινικής Εταιρίας όπως και της Αιματολογικής Εταιρίας.
Ο Ηλίας Πεσσάχ είναι και αντιπρόεδρος ομίλου Rotaract Ιωαννίνων και μέλος Ροταριανού ομίλου Ιωαννίνων  
ενώ έχει διατελέσει πρόεδρος του Συλλόγου Αποφοίτων Ιατρικής Σχολής Ιωαννίνων (2005-2008). 
Μεγάλη του αγάπη υπήρξε ο Προσκοπισμός, καθότι Ναυτοπρόσκοπος στο 3ο ΣΥΣΤΗΜΑ ΛΕΥΚΟΥ ΠΥΡΓΟΥ και φυσικά είναι τακτικότατος Εθελοντής αιμοδότης.

ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΠΩΣ ΟΙ ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ "ΑΠΛΟΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ", ΟΠΩΣ ΠΛΑΣΑΡΟΝΤΑΙ,ΑΛΛΑ ΠΡΟΘΑΛΑΜΟΣ ΚΑΙ ΕΚΟΛΛΑΠΤΗΡΙΟ ΜΑΣΟΝΩΝ: ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΚΙΟΥΛΕΚΑ ΓΙ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ, ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΙ ΑΜΕΣΑ! 
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ: ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ" ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ,ΤΩΡΑ ΑΠΟΚΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΡΟΤΑΡΙΑΝΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!
Αναρτήθηκε από ΕΛΛΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ 
=========================
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου