Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΝΤΑΛΑΡΑ-ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΑΝΕΛΑΒΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΛΟΒΕΡΔΟΥ

Comodo:
Σύμφωνα με 113 μηνύματα που μου έχει στείλει (κρυφά απ' τον άντρα της) η Εβραία βουλευτής (και γνωστή διοργανώτρια αρχή συναυλιών του Ολυμπιακού Στάντιουμ, κα κα Άννα σαΡαγκούση-Νταλάρα, η αφιλόκερδος (***) "οικογένεια" των επιχειρήσεων "Νταλάρα-σαΡαγκούση", είναι πίσω από κάθε αφιλόκερδη συναυλία και συμφώνησε να αναλάβει και τη διοργάνωση των συναυλιών του τρισάθλιου φάπερ Andre Loverdos.
Ο διεθνούς φήμης τρακαδόρος και πολιτικός απατεών, θα τραγουδήσει συνθέσεις του διάσημου ενορχηστρωτή εικονικών προμηθειών, Jimis Avramopoulos, ενώ θα τον προλογίζει καθημερινά, ο ακούραστος περιβαντολόγος Μισέλ Σαμπατακάκης.
Καθημερινός θαμώνας και τιμητής της αδιαφθορίας των εισιτηρίων, δήλωσε ο εκλεκτικά δυσκίνητος Ρακιντζής, της δημόσιας αγνότητος.
Ότι περισσέψει μετά την αφαίρεση των εξόδων των συναυλιών και της βλακείας ημών των μεροδούλων, προορίζεται υπέρ δαπανών του υπουργείου υγείας.
Ήδη, τα εισιτήρια προπωλούνται στα παγκάρια της επιτροπής προμηθειών του υπουργείου υγείας, δίπλα στα περίπτερα του πούστη υποψήφιου δήμαρχου.
Για λόγους εθνικής ασφάλειας του κράτους του Ισραήλ, ακόμα δεν έχουν καθοριστεί οι ημερομηνίες κατά τις οποίες ο δοσίλογος Παπούλιας θα τιμήσει τα τραγούδια της απάτης.....
Τι??? Πόσο έχει το εισιτήριο???
50% έκπτωση επί των 200 €.... Περάστε κόσμε....... Όλα τσάμπα.....
======== LEXICON========
(***) αφιλοκερδώος Ερμής = ο καταπίνων τον αγλέορα χωρίς να αφήνει ίχνη κερδών....
και νάχουμε το νου μας, γιατί μπορεί ο δίας να μπει στον αστερισμό του βοδιού πριν από τον Ερμή και να τα κάνει μπάχαλο και τότενες τα εισιτήρια δεν έχουν επιστροφή......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου