Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΜΟ-ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ: ΟΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΦΥΛΛΟ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ "JEROUSALEM POST", ΟΠΟΥ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΜΑΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ!!!!!

"Gentiles", για τους Εβραίους είναι οι αλλοεθνείς (μη Εβραίοι όπως λένε τους αλλοεθνείς για να μη τους ...ακούσουμε τι άλλο μας λένε). Όλοι οι αλλοεθνείς λοιπόν, είμαστε εξ ορισμού, απ' του γενησιμιού μας σκλάβοι για να τους είμαστε χρήσιμοι ως υποζύγια, άλλως δεν έχουμε λόγο ....ύπαρξης!!!!
Η εικόνα μεγαλώνει με ΚΛΙΚ και οπωσδήποτε, πρέπει να διαβάσετε τη προηγούμενη ανάρτηση.
Σαφέστατα, η συντριπτική πλειοψηφία των Εβραίων έχει τεράστια ευθύνη, διότι επί μακρα σειρά ετών, συνειδητά επιλέγει σαν εκπροσώπους του και για τη διακυβέρνησή του, τα πλέον ακραία φασιστοειδή γουρούνια. Ειλικρινά, αν ξαφνικά, για οποιονδήποτε λόγο εξαφανιζόντουσαν από προσώπου γης, όλοι οι Εβραίοι και φυσικά το κράτος του Ισραήλ, δεν θα χαράμιζα οίτε μια σταγόνα δάκρι.
ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΜΕ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ, ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΣ ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ:
ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ-ΝΑΖΙΣΤΕΣ
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:
Η συμμορία του Εβραίου Αδόλφου Χίτλερ, τους μάζεψε από τις διάφορες χώρες, γιατί αν οι λαοί προλάβαιναν να καταλάβουν, ότι αυτοί οι παγκόσμιοι αλήτες ήσαν πίσω από τη φοβερή συνομωσία του Β' Παγκόσμιου Πολέμου, τότε θα τους εξαφάνιζε στη κυριολεξία από προσώπου γης. Και να ξαναθυμάστε σκουλικαντέρες.... Υπάρχει μία χρονική στιγμή στη παγκόσμια ιστορία (και δεν εννοώ τη συνομωσία σας του Β' Παγκοσμίου πολέμου), που πραγματικά είσασταν είδος υπό εξαφάνιση από πραγματικούς διωγμούς, με δική σας υπαιτιότητα και με διεθνείς πολιτικοοικονομικές συνθήκες σαν τις σημερινές.... Εύχομαι ολόψυχα, να ξαναζήσετε τέτοιες ιστορικές στιγμές, καριόληδες παγκόσμιοι κλεφταράδες, γιατί τα μοναδικά ανθρωπόμορφα κτήνη επί της γης,
ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΑΧΑ ΕΣΕΙΣ
ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΡΩΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΔΕΝ ΦΗΜΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΤΟΥΣ, ΑΡΧΙΑΛΗΤΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου