Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ - ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΘΗΝΑ"

ΩΡΕΣ ΕΥΘΥΝΗΣ… Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΣΤΟ ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ.

Πολίτη της Αθήνας… Είναι η ώρα που πρέπει να τους τρίψεις στα μούτρα την πατριδοκάπηλη υποκρισία και τις κάθε λογής υποκριτικές δήθεν «πατριωτικές» κραυγές που εξαντλούνται και εκτονώνονται στο ανώδυνο για το πολιτικό σύστημα «μάντρωμα» της οργής και της αγανάκτησής σου.

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 
υποψ. Δημοτικού συμβούλου με την «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΘΗΝΑ» 

Εμείς το τολμήσαμε… 
Πολιτικά οριοθετήσαμε το στίγμα της πολιτικής ανατροπής. Συγκεκριμενοποιήσαμε το πλαίσιο των πολιτικών στόχων που έχει τη δυναμική να εξοπλίσει τη αυριανή δημοτική αρχή στην Αθήνα.
Και αυτό γιατί από την πρώτη στιγμή ξεκαθαρίσαμε, πως το πρώτιστο για την αυριανή δημοτική αρχή της Αθήνας, δεν είναι η διαχείριση και η διεκπεραίωση εκκρεμοτήτων, αλλά το τεράστιο φορτίο του πολιτικού ρόλου της το οποίο οφείλει να επωμιστεί.

Μεθοδολογικά διευκολύναμε τον πολίτη της Αθήνας να οργανώσει τη δράση του, την αντίθεσή του, τη δική του μάχη σε τελευταία ανάλυση.
Ο συνδυασμός της «ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΘΗΝΑΣ» δεν αποτελεί απλά μια από τις επιλογές που έχει μπροστά του ο Αθηναίος πολίτης.

Η «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΘΗΝΑ» αποτελεί τη μοναδική επιλογή που στέκεται απέναντι σ ένα πολιτικό σύστημα υποταγμένο στο σύνολό του.
 Με το κάλεσμά μας, δεν απευθυνόμαστε στον πολίτη της Αθήνας στοχεύοντας σε μια εκλογική καταγραφή.
Τον καλούμε να πάρει στα χέρια του την τύχη αυτής της πόλης και ν αποτελέσει ταυτόχρονα ένα φωτεινό παράδειγμα για το σύνολο του Ελληνικού λαού.
Τον καλούμε να ξεσηκωθεί και αυτός ο ξεσηκωμός του ν αποτελέσει ντόμινο για τον ξεσηκωμό ολόκληρης της Ελλάδας.
Αυτή είναι η αλήθεια την οποία οφείλει να συνειδητοποιήσει ο Αθηναίος πολίτης στην πορεία για την επερχόμενη πολιτική μάχη.

Πρόκειται για μια κορυφαία πολιτική μάχη που στοχεύει στην ανατροπή των σχεδίων της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Στη μετωπική σύγκρουση με το καθεστώς της, με τα ντόπια και ξένα τσιράκια της. 

ΑΜΕΙΛΙΚΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ: 
Γιατί το πολιτικό σύστημα σιωπά για την ύπαρξη της «ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΘΗΝΑΣ»???
Γιατί τα υποταγμένα ΜΜΕ δε λένε κουβέντα για την παρουσία της και το περιεχόμενο των πολιτικών της στόχων???
Γιατί αποσιωπούν τη δράση και την ύπαρξή της όλοι εκείνοι που μέχρι σήμερα κόπτονταν για ένα γενικόλογο και απροσδιόριστο «πατριωτισμό»???
Ποια είναι η αναφορά που κάνουν σ αυτήν ακόμα κι εκείνες οι ιστοσελίδες και τα blogs που όλη αυτή την περίοδο διεκδικούσαν μερίδιο στην πίτα της γενικόλογης και απροσδιόριστης «πατριωτικής» φιλολογίας???
Με εξαίρεση κάποιες ελάχιστες φωτεινές εξαιρέσεις, συνηγόρησαν όλοι σε μια συνομωσία σιωπής, και ούτε ως είδηση δεν πρόβαλαν την πολιτική παρουσία της «ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΘΗΝΑΣ».
Πρόκειται για μια στάση πολιτικής σιωπής και αυτή η στάση δεν είναι καθόλου τυχαία.
Είναι η στάση των άτολμων, των άβουλων, αλλά και όλων εκείνων που επιμένουν στη λογική του προσωρινά παρκαρισμένου ψηφοφόρου, με απώτερο στόχο τη χαλιναγώγηση της πολιτικής του συμπεριφοράς.

Πολίτη της Αθήνας, 
Την ώρα που όλοι οι υπόλοιποι σιωπούν, είναι χρέος σου να ξεσηκωθείς και να βροντοφωνάξεις. Χειραφετήσου πριν σε καθυποτάξουν οι σειρήνες του αποπροσανατολισμού.
Είναι η ώρα που θα πρέπει να κάνεις το ψηφοδέλτιο της «ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΘΗΝΑΣ» όπλο στα χέρια σου με στόχο την πολιτική ανατροπή και όχι το συμβιβασμό με τα ύπουλα σχέδια τους.
Είναι η ώρα της δικής σου ευθύνης…
Μιας ευθύνης που είναι ιστορική…
- Απέναντι στην πόλη σου και τη λαμπρή ιστορία της…
- Απέναντι στον πολιτισμό και τις αξίες σου που τα έχουν κουρελιάσει…
Είναι η ώρα της ευθύνης σου απέναντι σε ολόκληρο τον Ελληνικό λαό.
Είναι η ώρα που πρέπει να τους τρίψεις στα μούτρα την πατριδοκάπηλη υποκρισία και τις κάθε λογής υποκριτικές δήθεν «πατριωτικές» κραυγές που εξαντλούνται και εκτονώνονται στο ανώδυνο για το πολιτικό σύστημα «μάντρωμα» της οργής και της αγανάκτησής σου.


Σήμερα παίρνεις στο χέρι σου το ψηφοδέλτιο της «ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΘΗΝΑΣ»…
Αύριο παίρνεις στα χέρια σου το μέλλον του τόπου σου και την ίδια τη ζωή σου.
Η θέση σου δεν είναι δίπλα σ αυτούς που σιωπούν και σε καλούν στην πιο ατιμωτική εκλογική αποχή στην ιστορία αυτού του τόπου.
Η θέση σου είναι στο ρόλο του πρωταγωνιστή για την ουσιαστική αλλαγή στη ζωή σου.
Την απόφαση θα την πάρεις εσύ για να μη συνεχίσουν να παίρνουν τις αποφάσεις άλλοι για σένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου