Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

ΠΑΝΤΑ ΗΣΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΣΑΠΙΛΑ, ΟΛΑ ΤΑ MEGAΛΑ ΜΜΕ

Γελοία μέσα "ενημέρωσης"

Είδατε ειδήσεις στο κανάλι του ΔΝΤ; Το MEGA.
Λίγο πολύ, Τρέμη και κυρίως Καψής, μας είπαν ότι οι συμβασιούχοι της Ακρόπολης, που είναι απλήρωτοι κάτι αιώνες και τους σάπισαν στο ξύλο σήμερα, είναι κωλόπαιδα, που ευθύνονται για την άνοδο των SPREADS, το δημόσιο χρέος, την αύξηση κρουσμάτων καρκίνου, το λιώσιμο των πάγων και τη λέπρα στη Σπιναλόγκα.
Τους παρέδωσαν στην κοινή γνώμη, ως αλήτες

που κρατούν κλειστό το τεράστιο αυτό μνημείο της ανθρωπότητας, κλπ.κλπ.κλπ.
Εμείς όμως θυμηθήκαμε ότι ανάλογες κινητοποιήσεις έκαναν οι ίδιοι άνθρωποι, με τα ίδια αιτήματα και τα ίδια προβλήματα και επί πρωθυπουργίας του (φταίει ο) Καραμανλή και Υπουργίας Σαμαρά (5-11/3/2009).
Τότε, τα ΜΜΕ ιδιοκτησίας των ίδιων εργολάβων της ενημέρωσης και οι ίδιοι δημοσιογράφοι, έβλεπαν ότι οι "αλήτες" ήταν από την πλευρά της κυβέρνησης, που δεν πληρώνει τους καημένους εμπαίζει, ότι η Ν.Δ. είναι ένα απάνθρωπο καθεστώς, που αφήνει απλήρωτους τους συμβασιούχους και όλοι ήταν στο πλευρό των τίμιων αγωνιστών, που διεκδικούν το δικαίωμά τους στη ζωη και το κατοχυρωμένο συνταγματικά δικαίωμα στη δουλειά.
τους εργαζόμενους, τους
Ά, ρε Καραμανλή, πράγματι εσύ φταίς για όλα!
Πού δεν μάζεψες όλο αυτό το συνοθύλευμα των αλητών της ενημέρωσης, να τους βάλεις ένα πανί με νέφτι στον κώλο, δυό κλωτσιές και να τους στείλεις στο διάολο, μπας και ησυχάσει ο τόπος από αυτή τη σαπίλα των ΜΜΕ της διαπλοκής.
Αναρτήθηκε από taxalia
==========================
Η άποψη του ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ είναι, ότι όλοι οι αλήτες δημοσιοκάφροι, όλων των μεγάλων καναλιών, τα τελευταία 20 χρόνια τουλάχιστον, αντιμετωπίζουν κάθε εργατική κινητοποίηση σαν δραστηριότητα αλητών

1 σχόλιο:

  1. ΜΜΕ-ξαπατήσεως και ΜΜΕ-ενταφιάσεως.

    =Εξουσίες: 1) νομοθετική 2) εκτελεστική 3) διοικητική 4) ΜΜΕ Τύπος TV ή
    εξουσιαστικές εξουσίες.

    =Που είστε ΜΜΕ-ξαπατήσεως να φέρετε γνώμη στα ψέματα που σας σερβίρουν οι ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΨΕΥΤΕΣ), και γενικός οι ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ του κατεστημένου, η κλίκα που λυμαίνεται και εκμεταλλεύεται τους αδυνάτους φτιάχνοντας τα άβουλα όργανά τους με υποστηρικτές τους τον τύπο, τα ΜΜΕ, TV κλπ. Μέσα Μαζικής Εξαπατήσεως Εξαγοράσεως, Εξευτελίσεως, και διαιωνίζεται η αριστοκρατική ηλιθιότητα, και ξεφτίλα μας για τις επερχόμενες γενεές.
    Αυτά τα ευνουχισμένα ανθρωπάκια λόγω θρησκευτικού ντοπαρίσματος αφελή αγαθά άβουλα ανόητα, επιχρισμένα από θρησκευτικό σουβά με αστάρι από βλακεία εκμεταλλεύονται ηγέτες τα ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΈΝΟ.

    Τα κατεστημένα (Θρησκείες Εκκλησία ΜΜΕ TV κράτος κλπ.) διαμορφώνουν μαλάκες για μελλοντική χρήση για τα παιδιά τους την κλίκα τους κλπ. για να έχουν στοκ ηλιθίων και να τους εκμεταλλεύονται μελλοντικός. Εκτός από θαύμα, ότι άλλο μπορεί να είναι; Η κοσμοσυρροή στο προσκύνημα για την θαυματουργή «εικόνα» και τον τίμιο σταυρό και στην Αθήνα. Εκατομμύρια τα "εξαπατημένα και ντοπαρισμένα ανθρωπάκια" που εκμεταλλεύονται οι θρησκείες, την λαχταρά τους και τον πόνο του κοσμάκη.

    ΑΝΘΡΩΠΟΙ!
    Μην "τρώτε" ότι σας σερβίρουν, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΣΕΡΒΙΡΩ ΕΓΩ ΩΣ ΑΛΗΘΕΙΑ , εκτός και αν δεν μπορείτε να ΤΑ ΔΙΑΨΕΥΣΕΤΕ ή να κάνετε διαφορετικά.

    Η Ανωτερότητα του ανθρώπου του λαού και των ΜΜΕ-νταφιάσεως φαίνεται από το πόσο ασχολείται με τους τραγουδιστές τους ηθοποιούς τους ποδοσφαιριστές του αθλητές κλπ. σαν μην υπάρχουν άλλες κατηγόριες άλλα επαγγέλματα επιστήμες κλπ. Που σώσανε την ανθρωπότητα από τόση δυστυχία. Άνθρωποι που τρώνε (φάγανε) την ζωή τους τα λεφτά τις περιουσίες τους για κάποιο καλό, κάποια ανακάλυψη, τους επιστήμονες εφευρέτες, τους ευεργέτες, αυτούς που πέσανε για την πατρίδα να μην τους ξέρει κανείς, (ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΝΕ) ενώ τους τραγουδιστές κλπ τους ξέρουν και οι κότες ..

    Φυσικά αυτά πουλάνε. Και αυτά θέλει ο ηλίθιος λαός η μάζα κλπ. κουρκουτιάρηδες.

    Το 90% οι άνθρωποι δεν ξέρουν τι να θαυμάσουν, λόγο αγνείας μορφώσεως λόγου ντοπαρίσματος κλπ. Αφού υπερέχουν οι μαλάκες (90 τις %) που τους θαυμάζουν, για αυτό έχουν και προβολή από τα ΜΜΕ-ξαπατήσεως που εκμεταλλεύονται το 90% και προάγουν τους μαλακές, ή και την σαβούρα. Σ' αυτούς πουλάνε αυτά που πουλάνε. . Τους δημοσιογράφους τους ήθελα ποιο ξύπνιους ποιο ΛΟΓΙΚΟΥΣ ποιο αντικειμενικούς. *(ΕΕΕ)

    Αν είσαι άσημος, και της μεγαλύτερες φιλοσοφίες να λες θα σε περνούν για ψώνιο, γραφικό, βλάκα κλπ. και από τους άσχετους και από τους ιδικούς, η γνώμη η αλήθεια η αντικειμενικότητα δεν παίζει κανέναν ρόλο, φιμώνεσαι και
    θάβεσαι από τα ΜΜΕ-νταφιάσεως την TV κλπ.

    =Επιστήμονες εφευρέτες πανεπιστημιακοί μα διπλώματα με ντοκτορά κλπ. ΕΙΣΤΕ ΜΗΔΕΝ μπροστά στους τραγουδιστές στους ποδοσφαιριστές ηθοποιούς εκφωνητές πολιτικούς κλπ.
    =Δεν σας βλέπει κανείς δεν σας ακούει κανείς. Πεθαίνετε και δεν σας ξέρει κανένας (εκτός από την μάνα σας,) και ας σώσατε την ανθρωπότητα! Νάνε καλά τα ΜΜΕνταφιάσεως.

    ========= Ράδιο-ΦΟΝΙΚΑ ================
    Αγαπητή "τρελόθεατες". 26 ώρες στο εικοσιτετράωρο κοντά σας. Η αποκλειστικότητας μας η Αναξανακαταμετάδοση. Στον αιώνα της πληροφορικής σας πληροφορούμε ότι είστε απληροφόρητη πληροφορικός με την παραπληροφόρηση της άπληροφορικης, δορυφορικής,
    δυοροφορικής, άδιαφορηκης, TV, και των ΜΜΕ-ξαπατήσεως. Κτυρίες δεσποινίδες και κτύριοι, για σας. Ακούτε την βραδινή εκπομπή που γίνατε κάθε πρωί στις δύο το μεσημέρι, πρόκειται για μια ζωντανή παιδική εκπομπή για γέρους...από πεθαμένους.

    Περισσότερα έξω από το κατεστημένο στις σελίδες: ΜΜΕ-ενταφιάσεως Ο σιωπηλός κόσμος της πολυφωνίας. http://www.tzinis.com/31-MME.htm
    Με εκτίμηση ΤΖΙΝΙΣ Χ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
    www.tzinis.com ή http://users.otenet.gr/~tzinis και http://www.tzinis.blogspot.com/ tzinis@otenet.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή