Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ Ο ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΝΔΟΥΡΟΣ??? - ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΑΙΧΜΗΡΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΥ

Η "ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΥ" <kinish.enantia.ston.nomo@gmail.com> μου έστειλε e-mail, με ΘΕΜΑ: Δήλωση Νίκου Κούνδουρου ενάντια στο νέο Νομοσχέδιο του Π. Γερουλάνου για τον κινηματογράφο, λίγο πριν εισβάλλουν ληστές στο σπίτι του!!!!!!!!!!!
"ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΝΔΟΥΡΟΣ  
Το σχέδιο νόμου συνταγμένο από αόρατες και παρασκηνιακές δυνάμεις που υπηρετούν και κυκλώνουν τον αφελή Υπουργό Πολιτισμού, διαχειρίζεται με εγκληματική αδεξιότητα ουσιώδη θέματα που αφορούν αυτή καθαυτή την επιβίωση του κινηματογράφου.

Είναι φανερό πως οι συντάκτες των εφημερίδων και της τηλεόρασης που ασχολήθηκαν με το θέμα, είχαν πλήρη άγνοια του σχεδίου νόμου, που πέρα από κάθε λογική διαγράφει ουσιαστικά το πνευματικό μέρος της κινηματογραφικής γλώσσας, ευνοώντας μέχρι σκανδάλου τους διαχειριστές και κάπηλους του κινηματογράφου, καταδικάζοντας τους πραγματικούς δημιουργούς στον ταπεινωτικό ρόλο του ικέτη".
Σημειώνουμε για τους "αφελείς", ότι ο πολύ μεγάλος ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΝΔΟΥΡΟΣ, είναι από τις λίγες φωνές του πνεύματος και της τέχνης, που δεν σταμάτησε να ορθώνει ανάστημα, απέναντι σε όλα τα σάπια καθεστώτα. Είναι από τους λίγους που δεν έγινε μαριονέτα στα χέρια των σάπιων σαλτιμπάγκων της γαλαζοπράσινης πόρνης εξουσίας.
Επειδή οι φασιστικές τους μεθόδοι, για συνετισμό-συμμόρφωση, τις έχω νιώσει στο πετσί μου και έχω γίνει γνώστης των μεδόδων τους, δεν έχω τη παραμικρή αμφιβολία μετά από αυτή την ανακοίνωση, ότι η χθεσινή ληστεία μετά άγριου ξυλοδαρμού του μεγάλου σκηνοθέτη, δεν ήταν τίποτε άλλο, από έναν συνήθη τραμπουκισμό της σάπιας εξουσίας που καταρέει......
Σε λίγο και άλλες ανακοινώσεις εναντίον του καθεστώτος....  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου