Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

ΕΒΡΟΣ: Η ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ... ΕΒΡΟΣ: Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗ ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΔΙΕΘΝΙΣΜΟΥ

ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΚΑΙ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΩΝ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗ… ΟΙ ΔΗΘΕΝ «ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ» ΚΑΙ ΟΙ ΨΕΥΤΟΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΠΑΡΑΔΕΡΝΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ (Βίντεο)

Όταν αφήνεις το φίδι να κυκλοφορεί ελεύθερο στο σπίτι σου, τότε η στιγμή που θα δαγκώσει το παιδί σου δε θα αργήσει να έρθει.
του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Και τότε, αυτός που πρωτίστως θα ευθύνεται, δε θα είναι το ίδιο το φίδι αλλά η ηλιθιότητά σου που πίστεψες ότι μπορείς να συμβιώσεις μ αυτό.
Οι ψεύτικες κραυγές περί ανθρωπισμού δεν πείθουν κανέναν απ όλους αυτούς που καθημερινά βιώνουν τον όλεθρο της ανοχής σε αυτή την κατάσταση της φρίκης.
Τα ιδεολογήματα περί διεθνισμού, δεν είναι μόνο απατηλά, είναι και ένοχα αφού αποτελούν τη νομιμοποιητική βάση για την κερδοσκοπία των δουλεμπόρων.
Τα παραμύθια περί καθολικής απόδοσης πολιτικού ασύλου, είναι το βούτυρο στο ψωμί στο εφιαλτικό έργο του ανθρωποεμπορίου των κατ επάγγελμα εγκληματιών.

Βγάλτε τις μάσκες να δούμε το απαίσιο πρόσωπό σας ψευδεπίγραφοι ανθρωπιστές.
Μόνο μια αποφασιστική στάση από τη μεριά της Ελλάδας θα μπορούσε να αποτρέψει αυτή την ανθρώπινη τραγωδία που στη διέξοδό της καταδικάζει στη δυστυχία και τον τόπο μας και το λαό μας που δεν ευθύνεται για όλα αυτά.
Μια Ελλάδα ανεκτική, καθίσταται και ευάλωτη στους σχεδιασμούς των δουλεμπόρων. Δεν αποτρέπει αλλά ενθαρρύνει το «έργο» τους.
Μια Ελλάδα διάτρητη μπαίνει στο μάτι του κυκλώνα και καθίσταται θέατρο παραλόγου στο οποίο ξεδιπλώνονται γεωπολιτικές στρατηγικές από τους καθόλου ανθρωπιστές αποστολείς των ορδών της ισλαμικής λαθρομετανάστευσης.

Η φιλολογία περί διεθνισμού, είναι υποκριτική και αμφιλεγόμενη.
Δεν νοείται διεθνισμός μέσα σε ένα παραλήρημα κατάφωρης περιφρόνησης της εθνικής αξιοπρέπειας και υπόστασης ενός λαού.
Διεθνιστική αλληλεγγύη δεν μπορεί υφίσταται με καταρρακωμένη την έννοια ακόμα και της στοιχειώδους εθνικής ευαισθησίας.
Το πολιτικό άσυλο δεν είναι συσσίτιο για να μοιράζεται ανεξέλεγκτα στους άστεγους στις γειτονιές, αλλά κορυφαία πολιτική πράξη εθνικής ευθύνης απέναντι σε πραγματικούς αγωνιστές και όχι σε κάθε λογής αδίστακτους πλιατσικολόγους.

Ο Έλληνας πολίτης δεν έφταιξε για να είναι υποχρεωμένος να υποστεί αυτό τον εφιάλτη, και να μπορείτε όλοι εσείς να κάνετε φτηνή πολιτική παίζοντας μπιλιάρδο στην πλάτη του.
Σας το λέμε ευθέως και χωρίς περιστροφές. 
Η φιλολογία του ψευδεπίγραφου ανθρωπισμού και τα ψευτοδιεθνιστικά ιδεολογήματα, καθιστούν τους φορείς τους, αντικειμενικά και ανεξάρτητα από προθέσεις, συνένοχους με τη μαφία των δουλεμπόρων.
Ο πραγματικός ανθρωπισμός δε μοιράζει εκλογικά δικαιώματα και δε μετατρέπει την εθνική ταυτότητα σε σημαία ευκαιρίας.
Ο πραγματικός ανθρωπισμός αποτρέπει την έξαρση της λαθρομετανάστευσης και με πολιτικές εθνικού προστατευτισμού, αφήνει άνεργους τους δουλεμπόρους, και δε διαλαλεί στη οικουμένη πως η χώρα του είναι μπορντέλο ευκαιρίας προσκαλώντας τους πλιατσικολόγους να αναζητήσουν την τύχη τους σ αυτήν.
Οι πραγματικοί διεθνιστές δεν μετατρέπουν σε ξεφραγοαμπελιστάν τη χώρα τους για να κάνουν φθηνοπολιτική στο ίδιο μετερίζι με τον SOROS.

Φτάνει πια η υποκρισία…
Ήρθε η ώρα να αναλάβετε τις ευθύνες σας απέναντι σ αυτό το λαό…
Καιρός να σταματήσετε να υποκρίνεστε πως πίνετε νερό στ όνομά του, ενισχύοντας και στηρίζοντας τις πιο ύπουλες πολιτικές σε βάρος του και σε βάρος ολόκληρης της Ελληνικής κοινωνίας.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου