Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

ΣΤΟ "BARBANIKOS FLASH FM 951" Η ΧΙΛΙΟΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΕ 27 ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΑΝΝΑ SARAGUSSI, ΜΕ ΟΛΙΓΗ ΑΠΟ ΝΤΑΛΑΡΑ

Η Εβραία υφυπουργός εργοδοσίας, για να μη κουράζει τους άνεργους και τους εθελοντές της πείνας λαό του ξελιγώματος, παραμένει οικειοθελώς άνευ αντικειμένου στο εργασίας και επιδίδεται στη καλλιτεχνική e-mailογραφία, ώστε να μας ενημερώνει και να μας ευχαριστεί για το ανύπαρκτο έργο της υφυπουργίας της. Στην αποκλειστική συνέντευξη, σύσσωμη η γνωστή οικογένεια, έδειξε ακούραστη στο αγώνισμα του Παγκάλειου Συμφαγώματος των πάντων άνευ εμποδίων. Είναι δε τόση η αφοσίωσή τους στο έργο και ευγενές άθλημα του Συμφαγώματος, που δεν προλαβαίνουν να δουν, αν κατάφεραν να τσιμπήσουν το κάτι τις τους, οι παρακείμενοι, έστω παρ' ελπίδα ΠΑΣΟΚοι....
Για να μη μας αφήκει δε απληροφόρητους, αντικαθιστά αυτοβούλως τον αγελαδομούρη Πεταλωτή κι απρόσωπο-εκπρόσωπο, δίνοντας από 7 έως 11 συνεντεύξεις ημερησίως, επί θεμάτων εξωτερικής πολιτικής, λαθρομετανάστευσης, πολιτογράφησης λαθρομεταναστών και αυνανισμού πιθήκων.
Σε ερώτηση δημοσιοκάφρου, αν η γνωστή οικογένεια τυγχάνει (άμεσα ή έμμεσα) και μεγαλοεισαγωγέας ή μεγαλέμπορος λαθρομεταναστών, απέφυγε να απαντήσει.
Ασυναγώνιστα βλαμένη, μη με πνίγεις με τα ηλίθια e-mail σου..... Agrievo...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου