Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Επειδή, «Γιάννη μου το μαντήλι σου.... το ‘χεις λερωμένο».... οι πολίτες δεν σας εμπιστεύονται κ. Δημαρά

Ο εξαπατημένος λαός κ. Δημαρά, που η «σοσιαλιστική» κυβέρνηση οδηγεί στην ταπείνωση, την ένδεια και την απελπισία, δεν ξεχνά ότι αυτή «εδραιώθηκε» και με την ψήφο των πολιτών που κι' εσείς προτρέπατε το 2009 να εμπιστευθούν το ΠΑΣΟΚ.

Διότι, ως κορυφαίος και... έμπειρος ρεπόρτερ, γνωρίζατε- ή οφείλατε να γνωρίζετε- την οικονομική κατάσταση της χώρας αλλά, χάριν της ψήφου, προτιμήσατε να μην μιλήσετε για τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα και τα προεκλογικά πυροτεχνήματα του ΓΑΠ. Εάν πάλι δεν είχατε αντιληφθεί την μεγάλη πολιτική απάτη του «λεφτά υπάρχουν», τότε ίσως δεν σας «πάει» η πολιτική.

Δικαιούνται λοιπόν οι πολίτες, παρά την ειλικρίνεια της κοινοβουλευτικής σας στάσης στην μη ψήφιση του μνημονίου, ν' αμφιβάλουν για την οριστική αποκοπή σας από τον ομφάλιο λώρο του ΠΑΣΟΚ και ότι δεν είστε δούρειος ίππος του.
Εάν πράγματι θέλετε να βοηθήσετε τον τόπο, αφήστε την πολιτική και ξαναγίνεται αποκαλυπτικός και δραστήριος ρεπόρτερ, μήπως και «ξεβρακώσουμε την πλέμπα», να πάει στα τσακίδια, για να σωθεί η πατρίδα.
(Γ.Δ.)
Αναρτήθηκε από ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου