Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (ΓΙΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑ) ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΡΥΠΑΝΤΗΣ ΣΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ!!!

ΝΤΡΟΠΗ κ.ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΕ να μιλάτε εσείς για το περιβάλλον, όταν είστε ο πρώτος που το ρυπαίνει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Βρωμίσατε τα Λεχώνια και θέλετε τώρα να βρωμίσετε και όλη τη Μαγνησία!!!!!!!!!!!
O Υποψήφιος Ανιπεριφερειαρχής Μαγνησίας, με το συνδυασμό του κ.Αγοραστού, στην Περιφέρεια Θεσσαλίας και νυν Δήμαρχος Αρτέμιδος, σε δημοσίευμα του στην εφημερίδα Θεσσαλία το Σάββατο 9 Οκτωβρίου μίλησε για προτεραιότητα στο περιβάλλον και την ανάπτυξη,  για τα μικροσωματίδια του Βόλου, αλλά όχι για τα δικά του σκουπίδια στο Δήμο Αρτέμιδος.
Ορίστε και οι φωτογραφίες της Ντροπής !!!
 Στο δήμο του διαπιστώθηκε ότι είχε μετατρέψει έκταση δίπλα σε κεντρικό δρόμο και δίπλα σε γήπεδο, που καταλήγει στο Καρνάγιο, στο πιο γνωστό παραθαλάσσιο μέρος της Αρτέμιδος, σε παράνομη χωματερή, με αυτοκίνητα του ίδιου του δήμου, φορτωμένα με μπάζα και άλλα οργανικά υλικά, έτοιμα να τα αποθέσουν στο μέρος εκεί.
Μάλλον όταν έγραφε για προτεραιότητα στο περιβάλλον εννοούσε ότι θα κάνει όstλη τη Μαγνησία μια απέραντη χωματερή, κατά τα δικά του πρότυπα διοίκησης και διαχείρισης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου