Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

ΧΕΙΜΑΡΟΣ ή ΞΕΡΟΠΟΤΑΜΟΣ??? ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΓΝΩΣΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ??? ΤΙ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ????



 Χείμαρος η Λιάνα Κανέλη, με μια μεγάλη αποκάλυψη!
http://taxalia.blogspot.com/2010/10/blog-post_1591.html

 ====================================
ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ:
Κάποτε την άκουγα πολύ και τη δεχόμουν σαν μια ελεύθερη δημόσια φωνή ελπίδας και θάρρους. Σήμερα ζούμε μια ξεκάθαρη κατάσταση εισβολής και υποδούλωσης και τα μασημένα λόγια μέσα από ρητορικές και ευγλωττίες είναι η χειρότερη αρρώστια σε μια κοινωνία αποβλακωμένη και αλυσοδεμένη χειροπόδαρα.
Και εξηγούμαι.
Η Λιάνα Κανέλλη βγαίνει σήμερα και λέει, πράγματα και καταστάσεις, τα οποία ποιο απλοί άνθρωποι τα λέγαμε ακόμα και πριν από τις βρόμικες εκλογές της 4-10-2010, όταν ξεχέζαμε το διεφθαρμένο καθεστώς του Καραμανλή, αλλά και προειδοποιούσαμε για το ποιοι έχουν αναλάβει τη πρωθυπουργοποίηση του Εβραίου Τζέφρι Παπανδρέου και περιγράφαμε το τι θα επακολουθήσει. Κι αμέσως μετά τις βρόμικες εκλογές, που διενήργησε η χούντα των Εβραίων των Αθηνών, αποκαλύπταμε με λεπτομέρειες τις πούστικες διεθνώς κινήσεις και επαφές Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου, Κατσέλη, Πεταλωτή, Κουβέλη, Παμπούκη και άλλων εβραιοαλητών και μασόνων. Κανείς δεν μας έπαιρνε στα σοβαρά, με εξαίρεση κάποια ιστολόγια.
Όλοι μούγκα, συμπεριλαμβανομένου και του ΚΚΕ και της Λιάνας Κανέλλη. Περί άλλων τίρβαζαν και μπουρδολογούσαν. Τώρα, που το σατανικό σχέδιο έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, 12 μήνες μετά θα μου ρητορεύσει η οποιαδήποτε Κανέλλη για τη GOLDMAN SACHS και τις αδελφές της???? Και τι είναι αυτές???? Φαντάσματα απρόσωπα???? Νεφελώματα???? Ξωτικά του παιδικού παραμυθιού μου????
ΤΙ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΩΣ ΝΑ ΠΕΙ Η ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ????
--- Γιατί είναι ΤΑΜΠΟΥ και "επτασφράγιστο μυστικό", η εθνικότητα της συντριπτικής πλειοψηφίας των μελών της κυβέρνησης Ισραηλιτών των Αθηνών??? με ΤΣΟΝΤΑ από μεγαλομασόνους μόνο????
--- Γιατί είναι ΤΑΜΠΟΥ και "επτασφράγιστο μυστικό", η εθνικότητα σχεδόν του συνόλου των σημερινών πρωθυπουργών ή προέδρων των χωρών της ΕΕ και η εθνικότητα της συντριπτικής πλειοψηφίας των μελών των κυβερνήσεών τους????
--- Γιατί είναι ΤΑΜΠΟΥ και "επτασφράγιστο μυστικό", η εθνικότητα των Επιτρόπων (υπουργών) της ηγεσίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης?????
--- ΑΥΤΗ Η ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΒΡΑΪΚΗ????? Είναι συμπτωματική???? Πως επιβλήθηκε (διορίστηκε)???????????????????????????????????????????--- Γιατί δεν λέει ξεκάθαρα και με ονοματεπώνυμα, ποιοι ελέγχουν και τα Ελληνικά ΜΜΕ????
--- Κι αφού δειλά-δειλά λέει και για συνθήκες κατοχής της πατρίδας μας, πνιγμένο μέσα στα ρητορικά κύματα της καθυστερημένης ανακάλυψης, τι δεν προτείνει για να διώξουμε τους ξένους εισβολείς και να εξαναγκάσουμε να πληρώσουν σκληρά, τους ντόπιους και ξένους λήσταρχους του ιδρώτα μας????
--- Μήπως η διασφάλιση εσόδων στο ΚΚΕ και τις εταιρείες του, είναι ο Νο 1 λόγος που δεν μπορεί να στραφεί ουσιαστικά εναντίον των άμεσων και έμμεσων "χορηγών" ή πελατών?????????
--- Γιατί η Παπαρήγα σέρνεται και χασμουριέται κάθε φορά που βγαίνει δημόσια να πει καμιά νερόβραστη μαλακία?????
--- Γιατί το ΚΚΕ κατακεραυνώνει κάθε αγωνιστή που τολμά να εκδηλώσει επαναστατική συμπεριφορά, όταν είναι ομολογημένη η κατάληψη και κατοχή της χώρας από ξένες δυνάμεις????
--- Η σχέση Παπαρήγα και της ομαδούλας της με το ΚΚΕ, είναι σχέση ιδιοκτησιακή????
ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΘΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ.---
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΕ ΦΙΛΤΡΟ.--- 

1 σχόλιο:

  1. ΑΠΑΛΛΩΤΡΙΩΘΗΚΕ!!!! ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΕΥΛΟΓΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΤΙΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΣΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟ
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή