Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Το Ισραήλινό Υπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε τον Φασιστικό και «Νέο-Ναζιστικό νόμο για την ιθαγένεια με πίστη στο θρησκευτικό-εβραϊκό κράτος.

Israel to enforce 'fascist' lawIsrael to enforce 'fascist' law

The Israeli ministers have endorsed a bill which obliges non-Semitic people to promise loyalty to Israel as "a Jewish and democratic state."
The proposal, condemned by an Israeli minister as "fascist," was approved 22-8 on Sunday, AFP reported, citing a statement by the office of Israeli Prime Minister Benjamin Netanyahu........................
ΠΗΓΗ: Rebel News
Το Ισραήλ  επιβάλει «Φασιστικoύς» και «Νέο-Ναζιστικούς» νόμους.
Ισραηλινοί υπουργοί ενέκριναν ένα νομοσχέδιο το οποίο υποχρεώνει τους μη-εβραίους  να υποσχεθούν  ΠΙΣΤΗ στο Ισραήλ ως "εβραϊκό και δημοκρατικό κράτος". 
(Σχόλιο μεταφραστή:  Καλόοοοοοοοοο για την μοναδική Δημοκρατία της Μέσης Ανατολής)
Η πρόταση, που καταδικάστηκε από ένα ισραηλινό υπουργό ως «φασιστική», εγκρίθηκε με 22 ψήφους υπέρ έναντι 8 ψήφων κατά, την Κυριακή 10 Οκτωβριου όπως αναφέρει το 
AFP επικαλούμενο δήλωση από το γραφείο του ισραηλινού πρωθυπουργού Βενιαμίν Νετανιάχου.

Εάν περάσει ο νόμος από την Κνεσέτ (Ισραηλινό Κοινοβούλιο), θα υποχρεώνει όλους τους μη εβραίους να ορκίζονται πίστη αν επιθυμούν να γίνουν ισραηλινοί πολίτες.
Νωρίτερα την ίδια ημέρα, ο Ισραηλινός υπουργός Κοινωνικών Υποθέσεων Isaac Herzog είπε ότι το νομοσχέδιο έχει μια οσμή ένα «φασισμού».
(Σχόλιο μεταφραστή: Δεν παραιτήθηκε ο καραγκιόζης όμως.  Έτσι νομίζουν ότι θα εξακολουθούν να περιπαίζουν οι εβραίοι την κοινή διεθνή γνώμη.  Με τον καλό και τον κακό μπάτσο)
Το Ισραήλ «πλαστογράφησε»  την  ύπαρξή του (σαν κράτος) το 1948, δολοφονώντας και εθνοκαθαρίζοντας τουλάχιστον1.000.000 Παλαιστίνιους από την πατρίδα τους. Από  Διεθνείς έρευνες  που πραγματοποιήθηκαν το 2008, ο αριθμός των Παλαιστινίων προσφύγων που εκδιώχθηκαν μετά βίας και με άλλες μεθόδους εβραϊκής τρομοκρατίας από τις εστίες τους ανέρχεται σε πάνω από 4,6 εκατομμύρια. 
Το 1967, Τελ Αβίβ παραβαίνοντας κάθε διεθνή νομοθεσία και  κάθε απόφαση του ΟΗΕ μονομερώς (Σχόλιο μεταφραστή: Με την αμέριστη βοήθεια πολιτική και οικονομική των εβραίων της Αμερικής βέβαια)  προσάρτησε  παλαιστινιακά εδάφη της Δυτικής Όχθης και της Ανατολικής Ιερουσαλήμ.
Η προσπάθεια αυτή των εβραίων για τέτοια νομοθεσία θεωρείται παράνομη σύμφωνα με τους διεθνείς νόμους.
(Σχόλιο μεταφραστή:  Τι είναι νόμιμο στο Ισραήλ δηλαδή; Το ίδιο το «κράτος» είναι μια σχέτη παρανομία. Ένα αγκάθι στην όποια Διεθνή νομιμότητα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου