Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΕΡΑΚΑ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΣΔΟΕ (Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος) ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΕΡΑΚΑ!

"Στις 29/9/2010 στελέχη του ΣΔΟΕ επισκέφθηκαν το Δημαρχείο του Γέρακα προκειμένου να ερευνήσουν τις καταγγελίες για υπερτιμολογήσεις και άλλες παρανομίες που έγιναν κατά την κατασκευή του κτιρίου του.
Παραθέτουμε συγκριτικά στοιχεία του κόστους 2 έργων που γίνανε στο Γέρακα την ίδια περίπου χρονική περίοδο και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του:

Δημήτρης Βελιώτης
Επικεφαλής Μείζονος Αντιπολίτευσης
Δήμου Γέρακα"
Αναρτήθηκε από Ανατολική Αττική
====================================
ΜπαρμπαΝίκος:
Δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία, ότι σύμφωνα με το δημοσιοποιημένα ντοκουμέντα, φαγώθηκααν τρελά λεφτά και στον Δήμο Γέρακα και επίσης δεν χωρά αμφιβολία ότι κύρια ευθύνη βαρύνει τον φίλο του Παπανδρέου και του ...Βορίδη, Δήμαρχο Γέρακα, Αθανάσιο Σούτσο.
Θα επικεντρωθώ όμως σαν γνήσιος ΜπαρμπαΝίκος, σε αυτόν που έκανε την "ανώνυμη" καταγγελία, και φανερώνεται "έμμεσα" με τη παραπάνω δημοσιοποίηση "κλισέ". Δικαίωμά του για τις πρακτικές και μιλάω για τον αρχηγό της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Γέρακα, Δημήτρη Βελιώτη.
Βλέπουμε λοιπόν, ότι στο υπ' αριθ. πρωτ. 5873/17-9-2010 πάνω-πάνω έγγραφο, "διαβιβάζεται το Πρωτόκολλο Οριστικής Παραλαβής προς έγκριση"!!!!!!
Τι σημαίνει αυτό?????
Σημαίνει ότι πολύ πριν από αυτή την ΤΥΠΙΚΗ τελική έγκριση,
----> έχουν γίνει οι τμηματικές παραλαβές και πιστοποιήσεις εργασιών.
----> έχουν γίνει συγκριτικοί πίνακες και εγκρίσεις κόστους και εγκρίσεις αναθεωρήσεων τιμών μονάδων.
----> σημαίνει ότι ο Δήμος, εν γνώσει των Δημοτικών Συμβούλων, έχει εγκρίνει και έχει καταβάλει τουλάχιστον το 95% του συνολικού κόστους δαπάνης (πιθανώς και το 100%), με τμηματικές Εντολές Πληρωμής, που αντιστοιχούν στους ενδιάμεσους λεπτομερείς και αναλυτικούς Συγκριτικούς Πίνακες, κατ' αναλογία πορείας του έργου.
ΣΗΜΑΙΝΕΙ δηλαδή, ότι του αρχηγού της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου, ηθελημένα του ξεφεύγουν πολλά, για τα οποία οφείλει να πει στους δημότες του, γιατί παριστάνει τον άγνωστο στρατιώτη.
Που ήταν η αντιπολίτευση του Δήμου Γέρακα,
---- όταν υπογράφηκε η σίγουρα σύμβαση σκάνδαλο με τον εργολάβο????
---- όταν γινόντουσαν οι ενδιάμεσες αναθεωρήσεις τιμών και οι προσθήκες νέων εργασιών, που τυχόν δεν υπήρχαν στην αρχική σύμβαση????
---- όταν ερχόντουσαν για έγκριση οι Συγκριτικοί Πίνακες Κόστους, σε σχέση με την Προϋπολογιζόμενη δαπάνη????
---- όταν εγκρίνονταν τα ενδιάμεσα τμηματικά ποσά τι έκανε????
Πότε πήγε στον Εισαγγελέα για τα ενδιάμεσα, σίγουρα παράνομα στάδια εγκρίσεων???? Έπρεπε να φτάσει ακριβώς έναν (1) μήνα πριν από τις Δημοτικές Εκλογές, για να εκδηλώσει την "ευαισθησία" του?????
Σίγουρα η υπόθεση είναι για τον Εισαγγελέα, αλλά λόγω της εμπειρίας μου, αμφιβάλω αν θα τη στείλει ο λεβέντησ της Υ.Ε.Ε. (Σ.Δ.Ο.Ε.). 
.....ΑΛΛΑ, ΜΗ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ ΠΟΝΗΡΕ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗ -- ΣΟΥ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ

1 σχόλιο:

  1. Αγαπητοί συναγωνιστές, εν αγνοία μας, ο Άλεξ Ρόντος και παρά τις διαβεβαιώσεις του ΥΠ.ΕΞ. περί μη θεσμικής του θέσης, έχει απίσημο ρόλο σε όλες τις κυβερνήσεις από το 1999 και μετά.

    Σύμβουλος του Καραμανλή και της Ντόρας Μπακογιάννη το 2009

    Εκ των προσωπικοτήτων του Υπ. Εξ. το 2010.

    Κρίνουμε ότι το θέμα είναι πολύ σοβαρό για το προσπεράσουμε έτσι απλά.

    Η κυβέρνηση μας ρίχνει στάχτι στα μάτια και αποδεικνύεται ότι ο άνθρωπος του Soros στα Βαλκάνια έχει καταλυτικό ρόλο σε όλες τις υποθέσεις της ελληνικής διπλωματίας.


    http://paspartoy.blogspot.com/2010/10/2009.html

    η ομάδα του
    http://paspartoy.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή