Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΤΟΥ κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΒΕΛΙΩΤΗ: ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2006 ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΕΡΑΚΑ!!!

Αγαπητέ κ. Μπαρμπανίκο.
Όπως φαίνεται στο δημοσίευμα του ΑΤΤΙΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ (15/9/2006) δεν ξυπνήσαμε ένα μήνα πριν από τις εκλογές για να καταγγείλουμε  το σκάνδαλο του Δημαρχείου. Απλώς περιμέναμε να παραληφθεί για να έχουμε τα πλήρη στοιχεία που μας τα αρνούνταν συστηματικά.
 Δ. Βελιώτης
(Ο Δημήτρης Βελιώτης είναι επικεφαλής της αντιπολίτευσης στον Δήμο Γέρακα)  
====================
Και εδώ πρέπει να τονιστούν οι ευθύνες του Γενικού Επιθεωρητή Λ. Ρακιντζή.
Δεν μπορεί να βγαίνει και να λέει αόριστα, ότι στάλθηκαν τόσες εκθέσεις στον Εισαγγελέα, αλλά τι έκανε από εκεί και μετά, γιατί οι ουσιαστικές του ευθύνες εκεί αρχίζουν, ενώ αυτός προσπαθεί να πει ότι τελείωσε. Εκεί κρίνεται το παιχνίδι κατά της διαφθοράς Ρακιντζή.
Δεν είναι έτσι λοιπόν, όσον αφορά το σκέλος καταπολέμησης της ρεμούλας. Ο Ρακιντζής είναι υπεύθυνος για τον Διοικητικό και Πειθαρχικό έλεγχο και των Δικαστικών υπαλλήλων και οι Εισαγγελείς και Ανακριτές, υποχρεούνται από τον νόμο, να του στέλνουν τα δικά τους πορίσματα δικαστικής διερεύνησης των υποθέσεων που τους στέλνει και αν δεν συμφωνεί, υποχρεούται να παρεμβαίνει υπέρ του Δημοσίου συμφέροντος, εναντίον κάθε παραβάτη, ακόμα και κατά δικαστικών υπαλλήλων!!!!!
Ε, ΔΕΝ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΘΑΒΟΝΤΑΙ.
Υπήρξαν υποθέσεις, για τις οποίες στην Ανακριτική Διαδικασία της Δικαστικής διερεύνησης, οι επιληφθέντες ανακριτές δεν καλούσαν σαν μάρτυρες τους Επιθεωρητές που έγραφαν επιβαρυντικές εκθέσεις για υψηλά ιστάμενους????
Δεν ξέρει τίποτα για αυτό η Γενική Επιθεώρηση Δημόσιας Διοίκησης????  




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου