Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2009

ΣΕ ΑΝΑΜΕΝΑ ΠΟΥΡΑ ΚΑΘΕΤΑΙ Ο ΚΟΝΤΟΣ.


Ο «πουράτος» πρώην υπουργός Αλέκος Κοντός

Φέσι αξίας περίπου 5.000 ευρώ άφησε στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ο Αλέκος Κοντός, σύμφωνα με την εφημερίδα «Έθνος», καθώς παρήγγειλε εκατοντάδες πακέτα πούρων (!) πριν από περίπου δύο χρόνια, χωρίς, ωστόσο, να πληρώσει την οφειλή του.
Η παραγγελία των πούρων έγινε στον «Αγροτικό Συνεταιρισμό Παραγωγών Καπνών και Πούρων Δήμου Ποταμιάς» και το τιμολόγιο αξίας 5.328 ευρώ παραδόθηκε στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης στις 9-12-2008. Έκτοτε αγνοείται η τύχη του, ενώ παρά τις επανειλημμένες εκκλήσεις του Συνεταιρισμού, ο Αλέκος Κοντός δεν πλήρωσε το χρέος του.
Η παραγγελία, όπως φαίνεται, έγινε από τον τέως υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Αλέξανδρο Κοντό για τις δημόσιες σχέσεις του γραφείου του. Σημειώνεται ότι ο Αλέκος Κοντός αγόρασε και τους δύο τύπους των πούρων που κυκλοφορούν με τη διακριτική ονομασία «Domenico» (την καλλιέργεια Robusta που μοιάζει με το σήμα Cohiba, την καλλιέργεια Corona που πολλοί παρομοιάζουν με το σήμα Monte Cristo).
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνεταιρισμού έχει πληρώσει τον ειδικό φόρο κατανάλωσης και τον ΦΠΑ, ενώ αμέσως μετά τις εκλογές απευθύνθηκε στον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μιχάλη Καρχιμάκη για να εισπράξει το τιμολόγιο.
Αναρτήθηκε από PIAZZA del POPOLO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου