Κυριακή, 15 Νοεμβρίου 2009

ΠΑΣΚΕ: ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΕΑ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ!...

Αναβρασμός επικρατεί, τις τελευταίες ημέρες, στις τάξεις της ΠΑΣΚΕ, ο οποίος έχει να κάνει με τις πληροφορίες και τις εκτιμήσεις, που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, σχετικά με το νέο άνοιγμα του Ασφαλιστικού. Για τη μεγαλύτερη συνδικαλιστική παράταξη, που πλέον είναι και φιλοκυβερνητική, τα σχέδια που ακούγονται για αυξήσεις στα όρια ηλικίας και για παραπέρα μειώσεις στις συντάξιμες αποδοχές, αποτελούν αιτίες ξεσηκωμού, παρόμοιο μ΄ εκείνο του 2001, για το περιβόητο Νομοσχέδιο Γιαννίτση.
Όπως τονίζεται σε κάθε διαδικασία, που γίνεται αυτό τον καιρό, τόσο σε κεντρικό επίπεδο και τη ΓΣΕΕ, όσο και στους μεγάλους χώρους, όπως των Τραπεζών, της ΔΕΗ και των άλλων ΔΕΚΟ, «…οι όποιες βλαπτικές για τους εργαζόμενους παρεμβάσεις, στα όρια ηλικίας και το ύψος των παροχών, τελείωσαν με το Νόμο Ρέππα, άλλο δεν έχει !... Πιθανή απόπειρα να περάσουν νέα βλαπτικά μέτρα, θα φέρει σύγκρουση, η οποία θάναι σκληρότερη εκείνης του 2001, με ό, τι αυτό συνεπάγεται για την κυβέρνηση και το αρμόδιο υπουργείο…».

Ήδη οι πρώτες κατηγορίες κατά της ηγεσίας του Υπουργείου Απασχόλησης έχουν ακουστεί και για τον υπουργό κ. Λοβέρδο και – κυρίως – για τον υφυπουργό κ. Κουτρομάνο. Στον τελευταίο, χρεώνεται μια ιδιαίτερη σπουδή για θεώρηση του προβλήματος, από καθαρά εισπρακτική οπτική γωνία και μια έμφυτη εχθρική άποψη, για τα Ταμεία του ευρύτερου νυν και πρώην, δημόσιου τομέα και των όρων των καταστατικών τους................................
ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ >>>> Αναρτήθηκε από ΛΟΓΟΠΛΟΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου