Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2009

ΜΟΥΓΚΑ Ο ΑΓΟΝΟΣ ΣΙΦΟΥΝΑΚΗΣ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ!!!!!

Τσιμουδιά δεν έβγαλε ακόμα ο ....άγονος Σιφουνάκης, μετά το δημόσιο τσαλάκωμα που του έκανε το αφεντικό της MARFIN (MIG).
Ανεξάρτητα από τα οικονομικά κίνητρα (που δεν μπορούν και να απουσιάζουν) του Βγενόπουλου, αυτό που μετράει, είναι το τι κάνει ένας υπουργίσκος ή ένας υφυπουργίσκος (τόσος δα), όταν κάποιος τον λούζει ευθαρσώς με ροχάλες, για τον τρόπο που λειτουργεί 5 χρόνια.
«Λογικά κάποιος θα ανέμενε, ότι μετά από 5 χρόνια που ήταν υπεύθυνος του τομέα αυτού του ΠΑΣΟΚ, θα είχε μελετήσει τις αερομεταφορές και ότι όταν αναλάμβανε υπουργός θα είχε κάτι να πει, κάτι να εφαρμόσει. ..... Οι άγονες γραμμές θα εξυπηρετούνται με παλιά, ρυπογόνα αεροπλάνα. Η απόφαση αυτή φέρνει την Ελλάδα πίσω, δεν είναι η Ελλάδα του 2009, τα δικά μας όρια έχουν εξαντληθεί.», ανέφερε μεταξύ άλλωνο Βγενόπουλος και .....ζήτησε συγγνώμη από τους κατοίκους των Κυκλάδων.
Επίσης τόνισε, ότι με τη προσφορά του, είχε αποποιηθεί τη Κρατική επιχορήγηση, που έδινε η κυβέρνηση για τις άγονες γραμμές!!!!!
Αντί για τον άγονο Σιφουνάκη, μίλησε ο Υπουργός Ρέππας, για να πει, τι???... Ότι ανάθεσε την υπόθεση στον μεγάλο και ανεπανάληπτο Ρακιντζή.
Τώρα μπορούμε να κοιμόμαστε, ξανά ανήσυχα!!!
Μούγκα και άφαντος ο μικρός Σιφουνάκης......
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

2 σχόλια:

  1. ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΥΚΟΛΗ ΚΡΗΤΙΚΗ.ΓΙΑ ΔΕΣ ΕΔΩ,

    http://logoplokies.blogspot.com/2009/11/blog-post_5134.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΙΚΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΠΟΥ ΣΥΝΙΣΤΑΣ.
    ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΠΕΧΟΥΜΕ. ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΤΟΥ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΘΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΤΟΥ ΣΙΦΟΥΝΑΚΗ.
    Η ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ Η ΜΟΥΓΚΑ ΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ, ΚΙ ΌΧΙ Η ΥΠΟΒΟΣΚΟΥΣΑ ΑΛΗΤΕΊΑ ΕΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ.
    ΑΥΡΙΟ ΑΝ ΘΥΜΗΘΩ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ, ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή