Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2009

Η ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ - ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ.


Πέτρος Παπαπετρόπουλος. ''Ενας ανήσυχος πρωην gtager''
Eτσι παρουσιάζεται ο ανωτερω ,σε επιστολή του που δημοσιεύθηκε στα ΝΕΑ στις 30-31/5/2009.
................................................................................................................................
''Υστερα απο τέσσερα χρόνια συνεχούς ανασφάλιστης εργασίας στις Νομαρχίες ολης της χ'ωρας, το stage του υπουργείου Ανάπτυξης -Β' φαση τελείωσε αδοξα.
Σιγά,σιγά λήγουν και οι τελευταίες συμβασεις και ολες οι φήμες για 12μηνη ανανέωση,για καινουργιο 18μηνο πρόγραμμα, ακόμα και συμβάσεις εργου, διαψεύδονται.
Και αναρωτιέμαι τι πήγε στραβά και απο τις φιλοδοξες συνεντεύξεις Τύπου που εδινε το 2005 ο τότε υπουργός Ανάπτυξης κ. Δημήτρης Σιούφας ανακοινώνοντας την πρόσληψη μας, φτάσαμε στη σημερινή ΑΠΟΛΥΣΗ ΜΑΣ;;;
-Σωματείο δεν Ιδρύσαμε, απο φόβο μήπως φανεί οτι κάνουμε ''εσωτερική αντιπολίτευση'' και ετσι τώρα ειναι αδύνατη, κάθε συντονισμένη διαπραγάτευση με το υπουργείο και τον ΟΑΕΔ.
-Ουτε διεκδικήσαμε κάποια προκήρυξη, επικαλούμενοι την ουσιαστική εμπειρία που αποκτήσαμε τόσα χρόνια και τις αντικειμενικές ανάγκες για προσωπικό των Νομαρχιών.
-Αδιαφορήσαμε για τους συναδέλφους της Α και Γ φάσης που ειχαν μείνει ανεργοι απο τον Αυγουστο του 2008 και επαναπαυθήκαμε στις αόριστες διαβεβαιώσεις των ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ.
Η πολυπόθητη υπουργική απόφαση του κ. Παυλόπουλου προϋποθετει την αναθεώρηση του Συντάγματος.
--Αδιαφορήσαμε και για την ετήσια εκθεση του ΑΣΕΠ και τις δηλώσεις του κ. Βέη περι ''πλασματικής εργασίας'' των stage.
--To ΑΣΕΠ μεθοδεύει την καταργηση της μοριοδότησης της εργασιακής εμπειρίας για τις προκηρύξεις του, κι ομως κανείς δεν δυσανασχετεί.
--Αδιαφορήσαμε για την προκλητική αδιαφορία που εισπράξαμε απο το υπουργείο Ανάπτυξης, μολονότι τόσα χρόνια στελεχώναμε επάξια τις υπηρεσίες του στις Νομαρχίες.
--Κοντεύω να πάθω κρίση ταυτότητας. Το ΠΑΣΟΚ μας θεωρεί ''γαλάζια παιδιά'' και επιθυμεί την κατάργηση των stege, ενω τα ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ μας αποκαλούν ευνοημένους ασκούμενους.''
--Εν τω μεταξύ, ο ΟΑΕΔ σε μια σπασμωδική προσπάθεια να συναψει ''πελατειακές σχεσεις'' με 12.000 νεους ανεργους-ψηφοφόρους προκηρύσσει καινούργιο 18μηνο stage στον Ευρύτερο Δημόσιο Τομέα [ΦΕΚ 844Β΄/6-5-2009] ομως με ειδική επισήμανση μας αποκλείει''.

Σχόλιο. ΝΕΑ 30-31/5/2009.
Οποιος γνωρίζει ολιγα Ελληνικά καταλαβαίνει πολλά!!!!!!!!!!
Στον κ. Παπαπετρόπουλο ηθελα να πω ,πως δεν ειναι αμοιρος της μοίρας του.Ολα τα αντιληφθηκε μετα το ρίξημο,στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ.....
Γιατί να δυσανασχετήσετε κ. Παπ........εισασταν σίγουροι ,ειχατε τα γενια και τα χτενια!!!!Τι σας ενιαζε στην τελική για τους ΑΛΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου