Τρίτη, 3 Νοεμβρίου 2009

ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΩΝ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ

Παγκόσμια διακήρυξη αντίστασης στους αναγκαστικούς εμβολιασμούς

«Εμείς, οι υπογράφοντες την παρούσα διακήρυξη, ως ελεύθεροι άνθρωποι, δεν αναγνωρίζουμε τη δικαιοδοσία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ-WHO), να επιβάλει γενικούς αναγκαστικούς εμβολιασμούς. Τα σώματα μας είναι δική μας κυρίαρχη ιδιοκτησία (ανήκουν σε εμάς) και αποτελούν αντικείμενο αποκλειστικά της ατομικής μας αυτο-διάθεσης και αυτο-ορισμού. Κάθε προσπάθεια παραβίασης αυτής της πίστης πρέπει να θεωρείται ως καταπάτηση του αναφερόμενου βασικού ανθρώπινου δικαιώματος. Για το λόγο αυτό σημειώνουμε και τις εκλεγμένες κυβερνήσεις μας, ως συν-υπευθύνους και δηλώνουμε πως θα προβούμε σε κάθε νόμιμη ενέργεια (αγωγή ή/και ασφαλιστικά μέτρα) στην περίπτωση που τα αναφαίρετα δικαιώματα μας, να έχουμε εμείς οι ίδιοι την επιλογή καταπατηθούν».

ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥΜΕ τις ΦΩΝΕΣ ΜΑΣ με τη μορφή υπογραφών, αφού αυτό απαιτούν οι γραφειοκράτες...!!!
Τέλος με τα παιχνιδάκια, το σώμα μας και το σώμα των παιδιών μας, δεν είναι κρατική ιδιοκτησία!Ενημερώστε όλους τους ελεύθερους ανθρώπους!

http://vickytoxotis.blogspot.com/2009/08/h.html
Στη διάρκεια μίας πανδημίας, ίσως είναι αναγκαίο να υπερβούμε (overrule) την υπάρχουσα νομοθεσία ή τα (ατομικά) ανθρώπινα δικαιώματα. Παραδείγματα αποτελούν η αναγκαστική καραντίνα (καταπάτηση της ατομικής ελευθερίας κίνησης), χρήση ιδιόκτητων κτιρίων ως κλινικές, χρήση φαρμάκων δίχως άδεια (off-license use), αναγκαστικός εμβολιασμός ή εφαρμογή μέτρων έκτακτης ανάγκης σε βασικές υπηρεσίες. Αυτές οι αποφάσεις απαιτούν ένα νομικό πλαίσιο, ώστε να εξασφαλίζεται ένας διάφανος προσδιορισμός και νομιμότητα των μέτρων που προβλέπονται και [να εξασφαλίζεται] η αιτιολόγηση των μέτρων που προβλέπονται και να εξασφαλίζεται η ευθυγράμμιση τους με τη διεθνή νομοθεσία (International Health Regulations-IHR).»
http://www.who.int/csr/resources/publications/influenza/FluCheck6web.pdf

deltio11

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου