Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009

Μια Βαθιά Υπόκλησηηηη..... Ένα χειροφίλημααααα......

Η DORA-DORA, δεν το βάζει κάτω, ότι κι αν λένε οι σφυγμομετρήσεις
Αφού έπεισε όλους τους ημιαγρίους των φυλών της Μπουτσουάνα, ότι ο άγριος Νεοφιλελευθερισμός, του δικού της και του Bush, είναι το ταπεινό και χαμένο "κέντρο", της υφήλιας πολιτικής ζωής, έκλεψε 3 ώρες, 27 λεφτά και 43 δεύτερα και δεν ξέρω πόσα τρίτα, από τις προπονήσεις του offshore ιππικού ομίλου του Ισίδωρου Κούβελου και συζύγου και δεν ξέρω τίποτ' άλλο και πετάχτηκε μέχρι το Φανάρι της, στη Κωνσταντινούπολη, για να ζητήσει έναν χορό, από τη madam Bartolomiou, έτσι για γούρι και τυχερό, εν όψει του Κυριακάτικου αγώνα Τζόκερ και ιππασίας, σε βάρος του Σαμαρά.
Η
madam Bartolomiou δεν είχε καμία αντίρρηση, αρκεί να της δοθούν 7 διμοιρίες τυφεκιοφόρων των ΜΑΤ και 24 αντικλείδια, για να εισβάλει στο Άγιο Όρος και να εκπορθήσει επιτέλους και αυτός, την Ιερά μονή Εσφιγμένου, που τη κυνηγά αδιάκοπα από της ενθρονίσεώς του, με σκοπό να τη βιάσει και να τη κάνει ξενοδοχείο.
Υπενθυμίζω, ότι εκτός της DORA-DORA και των άλλων, έχουμε και τον γνωστό και διαδεδομένο αντίχριστο Σηφουνάκης, ο οποίος μόνο με τον Ιωαννίνων Θεόκλητο τα πάει καλά, κι αυτό λόγω φιλίας που αναπτύχθηκε μεταξύ τους τα μαύρα χρόνια του χρηματιστηρίου, που όλως τυχαίως τους οφέλησε αμφότερους, καθώς και με τη
madam Bartolomiou, με την οποία έχει αλλεπάλληλες συνευρέσεις, με αρχιΤεκτονικούς σχεδιασμούς, προς έξωση των Ορθοδόξων Χριστιανών και ιερέων και Ορθοδόξων Μοναχών, προκειμένου απερίσπαστοι, να μετατρέψουν τους Χριστιανικούς ναούς και τα Ορθόδοξα μοναστήρια, σε... ξενοδοχεία με κομπλέ παροχές.
Αφού τα είπαν κι αυτά, είτα θυμήθηκαν τις όμορφες μέρες και νύχτες της Ζίμενς και του Βατοπεδίου και ανακουφίστηκαν και χασκογέλασαν και μειδιάσθηκαν.
Μη το ξεχάσω......
Ο χορός που της χάρισε, ήταν το μπλουζ γέστερντέϊ σε 18 μερίδες...!!!!! Ακολούθησαν οι 400 τυπικοί εξορκισμοί κατά του Σαμαρά και αποχωρίσθηκαν αισίως...!!!!!

2 σχόλια:

  1. ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΤΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ VS AVRAGIOZ 17/12/2008 ΠΡΟΣ ΥΠ.Ι ΙΩΑΝΝΙΔΗ.ΚΛΑΨΙΑΡΗ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ.ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΗΣΟΥΝ Κ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΡΕΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣ "ΑΝΩΝΥΜΟ" ΓΛΥΦΤΡΟΝΙ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΕΙ:
    Ο ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ, ΥΠΗΡΞΕ ΑΜΙΣΘΟΣ -ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΜΑΛΑΚΑ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΕΙΣ >>>>> Α Μ Ι Σ Θ Ο Σ - ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ, ΤΑ ΠΕΤΡΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ 1974-1975, ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΥΒΟΙΑΣ (ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΝΕΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ) ΣΤΡΑΤΗ ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΗ. ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΣΔΗΝ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ, ΜΑΛΑΚΑ. ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΉΜΟΥΝ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΜΟΝΑΡΧΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ.
    ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ, ΔΕΝ ΕΞΑΡΓΥΡΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΛΠΙΚΕΣ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΣΟΥ.
    Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΞΙΣΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ. ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΑ MAIL ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ. ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΚΡΥΒΕΣΑΙ, ΟΧΙ ΕΓΩ.
    ΒΓΑΛΕ ΤΟ E-MAIL, ΤΩΡΑ ΞΕΤΣΙΠΟΤΕ ΨΕΥΤΟΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή