Σάββατο, 7 Νοεμβρίου 2009

ΑΘΕΜΗΤΟΣ Ο ΘΕΜΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ !!!!!

ΔΕΝ ΜΑΣ Χ@#.ΖΕΤΕ ΡΕ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟΙ ΘΕΜΗ-ΔΕΣ & ΜΠΟΜΠΟΛΑΙΟΙ!! ΟΤΙ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΒΛΕΠΕΙ Η ΕΦΗΜΑΡΙΔΑ ΣΟΥ ΘΕΜΟ.? ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ??
Ο ΝΤΑΒΕΛΗΣ ΣΤΟ ΛΗΜΕΡΙ
---------------------------------
Ξαφνικά το Πρώτο Θέμα ανακάλυψε την "φωτιά" και η "ανακάλυψη" κάνει τον γύρο του διαδικτύου.
Συγκεκριμένα το Πρώτο Θέμα και ο δημοσιογράφος της "ανακάλυψης" κύριος Μανωλης Γαλανης τονίζουν:"Η ΣΤΕΝΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΔΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΣΙΟΥΤΗ ΗΤΑΝ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΕΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΙΣΧΥΡΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΤΗΣ «SIEMENS» ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ «DEBEVOISE & PLIMPTON» ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ...Οπως αποκαλύπτει σήμερα το «ΘΕΜΑ», σύμφωνα με τη δικογραφία της «Siemens», η στενή συνεργάτιδα του πρωθυπουργού κ.Γιώργου Παπανδρέου, και καθηγήτρια της Νομικής Αθηνών, συμμετείχε το 2007 στη νομική ομάδα που επιστράτευσε ο πρώην ισχυρός άντρας της «Siemens Hellas», για να κωλυσιεργήσει την έρευνα που διεξήγαγε η κορυφαία νομική εταιρεία των ΗΠΑ «Debevoise & Plimpton», με στόχο να κερδίσει πολύτιμο χρόνο ώστε να ρυθμίσει όλες τις εκκρεμότητες που τον «έκαιγαν»."
Όπου "ισχυρός άνδρας" βάλτε ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ! Δηλαδή τι έπρεπε να γίνει?... να αποποιηθεί η κυρία Σιούτη την νομική της Ιδιότητα ώστε να μην αναλάμβανε την υπόθεση Χριστοφοράκου ???? Δεν καταλάβαμε τι θέλουν να πουν οι ΘΕΜΟΙκαι οι ΜΠΟΜΠΟΑΙΟΙ!!! Ειδικά ο Θέμος δεν ξέρει ότι ....ως "κομιστής" όταν χτυπάς την Πόρτα των δικηγόρων είναι πάντα "ανοιχτή"???? Δηλαδή επειδή ο ΤΣΟΒΟΛΑΣ ανέλαβε κύριε Αναστασιάδη την υπεράσπιση σου προκειμένου ξεμπλέξεις με το DVD της συμφοράς .....αν..... λέω .....αν..... αύριο αναλάμβανε μια θέση στις ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ???? τι θα μας έλεγε η εφημερίδα του ΜΠΟΜΠΟΛΑ?.....ότι ο ΤΣΟΒΟΛΑΣ τοποθετήθηκε στην ΘΕΣΗ αυτή λόγο εμπειρίας του στα DVD των διαφόρων "κομιστών' όπως του λόγου σου?

................... ΑΛΗΘΕΙΑ??????!!!!!
Γιατί ξαφνικά είδε το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ την συμμετοχή της κυρίας ΣΙΟΥΦΗ μόνο στην υπόθεση SIEMENS και όχι και στο ΘΕΜΑ - ΥΠΟΘΕΣΗ της μονής ΤΟΠΛΟΥ ?????
Μήπως γιατί το ΑΦΕΝΤΙΚΟ του είχε να ΛΑΜΒΑΝΕΙ από τα ΕΡΓΑ
ΣΤΟ "ΚΑΒΟ ΣΙΔΕΡΟ"????
Επειδή οι δικηγόροι λαμβάνουν διάφορες υποθέσεις έστω και εάν αυτές μπορεί να προκαλούν αλλά η ιδιότητα τους το επιβάλλει θεωρούμε ότι η "αντικειμενικότητα" της πληροφόρησης επιβάλλει να δημοσιεύσουμε την νομική ανάληψη της υπόθεσης ΤΟΠΛΟΥ από την κυρία ΣΙΟΥΦΗ.

ΕΝΩ Η ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΣΙΟΥΦΗ ΜΕ ΤΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟ ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΗ ..... ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΕΠΕΛΕΞΕ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΣΙΟΥΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ SIEMENS ...... ΡΕ ΠΟΥ ΤΑ ΠΟΥΛΑΤΕ ΑΥΤΑ???!!!
==================================
Η Γ. Σιούτη, μαζί με τον υπηρεσιακό υπουργό Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας Σπ. Φλογαΐτη, με τον οποίο άλλωστεμοιράζονται και το ίδιο δικηγορικό γραφείο, χειρίστηκαν για λογαριασμό της αγγλικής εταιρείας Loyalward, τη σκανδαλώδη υπόθεση της μονής Τοπλού στην Κρήτη, την οποία πολλοί παρομοίασαν με το σκάνδαλο της μονής Βατοπεδίου.

Οι δυο τους μάλιστα έχουν υπογράψει δικόγραφο - παρέμβαση υπέρ της εταιρείας στην οποία η μονή επιχείρησε να ξεπουλήσει το "φιλέτο" του Κάβο Σίδερο, περιοχή που διεκδικούσε και το δημόσιο. Η υπόθεση τελικά προσέκρουσε στις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας, ενώ η εταιρεία εμφανίζεται αποφασισμένη να παραιτηθεί από τα μεγαλεπήβολα σχέδιά της.

Αναρτήθηκε από ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου