Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

BLOGοσκιές ΤΡΑΜΠΟΥΚΩΝ ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ ΣΤΗ BLOGόσφαιρα!!!! -- ΝΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ, Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ. ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΡΩΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΣΑΠΙΛΕΣ.

Μερικές φορές ως ΜπαρμπαΝίκος, είμαι στο παρά πέντε του πειρασμού, για να αρχίσω σκληρές ενδοblogικές συγκρούσεις και το έχω κάνει τουλάχιστον 3 φορές σε 20 μήνες. Τη μία μάλιστα, όταν κατάλαβα ότι κάποιοι με έτρεχαν με χίλια στα ψευτομηχανάκια μέτρησης, με ταυτόχρονη προσπάθεια να με χειραγωγίσουν στα μέτρα τους. Και τις 3 φορές, σας διαβεβαιώνω ότι έγινε της πουτάνας, έστω κι αν στο Ιστολόγιό μου δεν εμφάνισα τις κόντρες στο πραγματικό μέγεθος.

Η εκτέλεση του Σωκράτη Γκιόλια, έδειξε στα μάτια μου και επιβεβαίωσε, ότι στη γειτονιά μας, κυρίως μετά τις εκλογές του περασμένου Οκτώβρη, εξαπλώνεται η μπόχα της σαπίλας. Το "troktiko" ήταν για μένα, μια περίπτωση που ποτέ δεν θα μπορούσα να αναπτύξω ιδιαίτερες σχέσεις και αυτό έχει να κάνει με τον δικό μου χαρακτήρα και σε ότι τον ενοχλεί. Υπάρχει ένα στοιχείο κλειδί που λάμβανα υπόψη:

----- Εγώ, εφ' όσον έρθει στα χέρια μου ένα ντοκουμέντο που στοιχειοθετεί παράνομη πράξη ή παραβίαση οποιωνδήποτε κανόνων δικαίου, δεν υπάρχει πιθανότητα, ούτε μία στο δισεκατομμύριο να το θάψω και αποφεύγω τις φαμφάρες.

---- Το troktiko (και μερικά άλλα "επαγγελματικά" ιστολόγια) είχε την ιδιομορφία, να έχει λίγες πρωτογενείς (δικές του αναρτήσεις) και συγχρόνως είχε μια εμφανέστατη δυσαναλογία, μεταξύ των εξαγγελιών για δημοσίευση καταγγελιών, με τις εμφανέστατα κατά πολύ λιγότερες πραγματοποιούμενες δημοσιεύσεις καταγγελιών. Μου ήταν αδιάφορο αν πιθανολογούσα λάθος για το τι να σημαίνει αυτό, αλλά ήταν σοβαρή ένδειξη, για να κρατώ ενστικτωδώς αποστάσεις. Το θεωρούσα ....ιστολογιακή ανωμαλία τουλάχιστον. Άλλοι έλεγαν και λένε πιο συγκεκριμένους χαρακτηρισμούς που όλοι τους ξέρουμε.

Μετά το κλείσιμο του "troktiko", κάποιοι (βλακωδώς κατά την άποψή μου) σαφέστατα από υστεροβουλία και λιγότερο από βλακεία, ζήλεψαν τη φαινομενική κατάταξη του ιστολογίου και εμφανίστηκαν αυτόκλητοι διάδοχοι και συνεχιστές του "έργου" του Γκιόλια, χωρίς ποτέ να μάθουμε κάτι για το έργο του συγκεκριμένου ιστολογίου. Στην αρχή το θεώρησα (και είναι) αστείο, γιατί ο καθένας έχει τη προσωπική του ιδιαιτερότητα και σφραγίδα και περιπαιχτικά είχα αναρτήσει την άποψη "ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑΚΙΑ ΝΑ ΑΝΘΙΣΟΥΝ".

Γρήγορα το πράγμα των τρωκτικών, παρατρωκτικών, παρατρομακτικών και δεν συμμαζεύεται, άρχισε να παίρνει άγριες διαστάσεις, και οι διάφοροι τύποι, που ευαγγελίζονταν τον "νεογκιόλια" άρχισαν να μας πιέζουν, αισχρά θα έλεγα και με φορτικότητα. Αυτό εμένα με αγριεύει και αντιδρώ αρβανίτικα. Αφού άρχισα να παίρνω ανάποδες, έγραψα ότι ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΣΚΑΤΩΝΟΥΝ ΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ και συγχρόνως "μπήκα" σε άλλα ιστολόγια για σχετικούς σχολιασμούς και αποδέχθηκα 3 αναρτήσεις φίλων με συναφές περιεχόμενο. Όλο αυτό το διάστημα, από ένστικτο αυτοσυντήρησης, η πόρτα του ιστολογίου μου έμεινε ερμητικά κλειστή σε όλα τα τροκτικάκια, παρατροκτικάκια και τρομακτικάκια. Απόλυτη αδιαφορία.

Χθες το βράδυ, μετά από μια πολύ γεμάτη μέρα, για ένα μοναχικό μπαρμπανίκο σαν και μένα, έκανα λίγη blogότσαρκα και πέφτω πάνω σε μια πολύ σημαντική ανάρτηση, στο PREZATV: >>> ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗ GOOGLE ΓΙΑ ΤΟ BLOG TRO-MA-KTIKO ΚΑΙ ΤΟ ATHENSBARS.GR ---ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ---  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ:

"NOODLE BAR"
Αγαπητοί καταναλωτές,
Την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου αναρτήθηκε στο blog Τromaktiko μια ΑΝΩΝΥΜΗ καταγγελία με στόχο την δυσφήμιση της εταιρίας NOODLE BAR και των εστιατορίων της.
Απαντούμε λοιπόν, θέλοντας να δώσουμε στο κοινό την δυνατότητα να βγάλει το ίδιο τα συμπεράσματα του. Στις 10 Σεπτεμβρίου λάβαμε μια προσφορά για διαφημιστική καταχώρηση στις ιστοσελίδες Athensbars και Tromaktiko στην οποία έπρεπε να απαντήσουμε έως τις 15 Σεπτεμβρίου.

(όλη η προσφορά όπως στάλθη
κε στο κύριο Χρήστο Γεωργαλά γενικό διευθυντή της εταιρίας Magfilms, η οποία διαχειρίζεται τις διαφημιστικές μας ενέργειες παρατίθεται παρακάτω.)
athensbars-tromaktiko-protasi-synergasias.pdf
Η Στις 15 Σεπτεμβρίου τους απαντήσαμε ότι δεν ενδιαφερόμαστε να διαφημιστούμε στις συγκεκριμένες ιστοσελίδες
και στις 16 Σεπτεμβρίου (λίγες ώρες μετά την άρνηση μας)
αναρτήθηκε στο Tromaktiko ΑΝΩΝΥΜΗ καταγγελία
με ηχηρούς τίτλους.


Είναι οφθαλμοφανές στον οποιονδήποτε το τι έχει συμβεί!!!

Είναι η πρώτη και τελευταία φορά που απαντάμε
σε τέτοιου είδους λιβελογραφήματα
και αδιαφορούμε για την λάσπη που πρόκειται να ακολουθήσει.

Μας ενδιαφέρει μόνο η ικανοποίηση του καταναλωτικού κοινού που με την εμπιστοσύνη του μας έχει αναδείξει στην πρώτη αλυσίδα εστιατορίων σε ρυθμούς ανάπτυξης στην χώρα, αναγνωρίζοντας την συνεχή μας προσπάθεια για την εξασφάλιση Υψηλών Υγειονομικών Standards με σκοπό την διασφάλιση της υγείας του καταναλωτικού κοινού.


Ανοιχτή Γραμμή Καταναλωτών: 210 3240214 Τμήμα Διασφάλισης Ποιότητας: qualityassurance@noodle-bar.net Website: www.noodle-bar.net
http://anakoinosi.noodle-bar.net/
ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΑ BLOGS ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE ADSENSE...
ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΧΟΜΠΙ ΤΟΥΣ...
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΥΠΟΠΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ.


ΤΟ ΠΡΕΖΑ TV ΕΧΟΝΤΑΣ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ BLOG ΣΚΗΝΗ,
ΚΑΛΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗ GOOGLE
ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΡΕΥΝΑ
ΓΙΑ ΤA ΕΛ ΛΟΓΩ BLOG ΚΑΙ SITE...
ΔΙΟΤΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΠΑΝΤΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ATHENS BARS ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ NOODLE BAR‏


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου