Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΒΡΑΙΑ ΓΚΑΓΚΑ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ - ΠΕΡΝΑΣ ΛΟΓΩ ΒΛΑΚΕΙΑΣ!!!


ΓΙΑ ΤΗ ΓΚΑΓΚΑ (GAGA) ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ
Τέτοια ρούχα μπορεί να της πηγαίνουν, γιατί είναι συνηθισμένα για τη Lady Gaga.
Η παρανοϊκή (και ανύπαρκτη μέχρι πριν 4 χρόνια Εβραία) τραγουδίστρια GAGA, έφτασε στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Λος Άντζελες χθες (προχθές), φορώντας πολύ λίγα (εσώρουχα), και ένα ζευγάρι χειροπέδες και αλυσίδες στη μέση της.
Πιθανώς αυτό να ήταν συνετό, σε σχέση με τα αυξημένα μέτρα ασφάλειας, που χαρακτηρίζει τα σύγχρονα αεροπορικά ταξίδια της νύχτας (ιδιαίτερα στις ΗΠΑ.
Αλλά σαφώς, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, όταν είσαι φαινομενικά, η πλέον προβεβλημένη ποπ τραγουδίστρια στον κόσμο. Τότε, σαν GAGA, μπορείς να περνάς από παντού άνετα και να κοιτάς με το βλέμμα σου τριγύρω σαν να μη συμβαίνει τίποτα, με αλυσίδες και χειροπέδες, έτσι όπως έφυγε από το Λος Άντζελες των ΗΠΑ, καταπατώντας τους κανονισμούς ασφαλείας κάθε αεροπορικής νομοθεσίας. Και αμέσως αυτά έγιναν μόδα.
Δεν είναι σίγουρα ότι διαπιστώνουμε, το ότι πιο καλύτερο για τα αεροπορικά ταξίδια, αλλά σύμφωνα με την ασφάλεια της πολιτικής αεροπορίας - η τραγουδίστρια, η οποία είχε θεαθεί να φεύγει από το Λος Άντζελες την επόμενη ημέρα, μετά την σαρωτική παραλαβή των οκτώ "βραβείων", στο 2010 MTV Video Music Awards, ισχυρίσθηκε (η ασφάλεια) ότι δεν ήταν κάτι σοβαρό για τη καταπάτηση της νομοθεσίας!!!!!
Μετάφραση: ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης
ΠΗΓΗ:  Daily Mail Reporter

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου