Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Ο ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟΣ ΓΚΑΓΚΑΣ, ΣΤΙΣ ΕΒΡΑΙΟΧΑΡΙΣΜΕΝΕΣ ΑΔΕΙΕΣ Δ.Χ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ - ΕΓΙΝΕ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ!!!!

Μήπως απόμεινε κανείς, που δεν άκουσε καλά, τι είπε ο απατεώνας ΓΚΑΓΚΑΣ, στους Εβραίους του Χρηματιστηρίου Νέας Υόρκης?????
Υπάρχει και βίντεο με τις δηλώσεις πρόσκληση-πρόκληση.
Το νομοσχέδιο για τις άδειες φορτηγών δημόσιας χρήσης, για Εθνικές και Διεθνείς εμπορευματικές ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ μεταφορές, είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της Εβραϊκής μαφίας, από τον ίδιο τον Τζέφρι Παπανδρέου.
Ο δε Σαμαράς επιλέχθηκε σαν ποιο έμπιστος μισοεβραίος, αντί της επίσης μισοεβραίας Ντόρας, για να μεθοδεύσει την επόμενη παραγραφή, των συνεχιζόμενων με λύσσα, σε βάρος μας νέων οικονομικών εγκλημάτων, της γαλαζοπράσινης συμμορίας.
Εκτός από το πρώην Ελληνικό Σύνταγμα, οι Ευρωεβραίοι έχουν κάνει κόσκινο και κουρελόχαρτο, κάθε κανονισμό της ΕΕ. Δεν μπορεί κανένας να μιλά για απελευθέρωση δήθεν κλειστών επαγγελμάτων!!!!! Πρέπει πλέον να μιλάμε για κλοπή επαγγελμάτων από Έλληνες και άλλους Ευρωπαίους και χάρισμά τους στους απανταχού Εβραίους Μαφιόζους!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου