Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2010

ΚΑΙ Ο ΓΚΑΓΚΑΣ -ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΑΛΗΤΕΣ- ΠΗΓΕ 3η ΦΟΡΑ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΦΑΕΙ - ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ???

45' ΜΟΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ Τ' ΑΡΠΑΞΕΙ ΜΕ ΚΑΛΠΙΚΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΜΑΦΙΟΖΩΝ, ΔΙΕΘΕΣΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ 45'!!!!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ "ΚΑΛΑΜΙ":
Ο πρωθυπουργός προσήλθε στο γεν. Προξενείο Νέας Υόρκης, Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010, στις 6:13 μ.μ.
Ο GAP, σε 15 ημέρες συνολικά στις ΗΠΑ -3 ταξίδια σε 7 μήνες- βρήκε 30 λεπτά ''γιά την Ομογένεια''
Η πρόταση-παράκληση συγκεκριμένη: Ομογενείς, αγοράστε ομόλογα...

Δεξίωση προς τιμήν του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, στη Nέα Υόρκη
Η Ομογένεια ''τίμησε'' τoν πρωθυπουργό, με την απουσία της, γιά τις κοροϊδίες εις βάρος της

Ανέκδοτο ή υποτίμηση της νοημοσύνης;
Ο πρέσβης μας στις ΗΠΑ, εντιμ. Βασίλης Κασκαρέλης, προσφωνώντας τον κ. Γ. Παπανδρέου στο γεν. Προξενείο, είπε: "Κύριε πρόεδρε, τους τελευταίους έξι μήνες, είχαμε την τιμή να σας υποδεχτούμε επισήμως δύο φορές, τόσο στην Ουάσιγκτον, όσο και στη Νέα Υόρκη, γεγονός που δείχνει έμπρακτα το ενδιαφέρον σας για την Ελληνοαμερικανική κοινότητα...''. (Ναι, τα 30 λεπτά του πρωθυπουργού της Ελλάδας στο γεν. Προξενείο, ''αποδεικνύουν το έμπρακτο ενδιαφέρον''... Και γιά το τυπικό, επειδή ο πρέσβης ''πιάστηκε αδιάβαστος'', είναι 7 μήνες-όχι 6, τρία ταξίδια: Μάρτιο, Ιούνιο, Σεπτέμβριο 2010. Του Ιουνίου ήταν κομματικό, ''Σοσιαλιστική Διεθνής'', αλλά πληρώθηκε από τους 'Ελληνες φορολογούμενους).

Ο πρωθυπουργός προσήλθε στο γεν. Προξενείο Νέας Υόρκης, Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010, στις 6:13 μ.μ. άσχετα αν η επίσημη πρόσκληση του γεν. Προξενείου ανάφερε 5:30μ.μ... Ανέβηκε στα ''ιδιαίτερα'', με τον αρχιεπίσκοπο Δημήτριο και άλλους. Μετά 20 λεπτά κατέβηκε στην μικρή αίθουσα και αφού τον προσφώνησε ο πρέσβης της Ελλάδας στην Ουάσιγκτον Β. Κασκαρέλης, μίλησε σε 30 Ομογενείς, 6 λεπτά στα ελληνικά και 7 στ' αγγλικά. Είπε τα γνωστά, ότι η κυβέρνησή του θα σώσει την Ελλάδα, ότι ''η Ελλάδα πάει μπροστά'', τονίζοντας: «Καλούμε όλους τους Έλληνες και όλο τον Ελληνισμό της Διασποράς στο μέτρο του δυνατού, στο μέτρο των δικών σας δυνατοτήτων, ζητούμε τη συμβολή σας που ξέρουμε ότι υπάρχει, ξέρουμε την στήριξη που μας δίνετε καθημερινά όταν μιλάτε με συμπολίτες σας εδώ στην Αμερική, αλλά και την στήριξη που παρέχετε είτε με τον τουρισμό, είτε ακόμη και τώρα που θα έχουμε ένα ομόλογο της διασποράς». Φυσικά, είπε και τα γνωστά "είμαστε υπερήφανοι για την ελληνική διασπορά, για τους Ελληνοαμερικανούς".
Η Ουσία: ''Αγοράστε ομόλογα''... Tο πρόγραμμα της κυβέρνησης για την διάθεση ομολόγων της Διασποράς, σε Ομογενείς του εξωτερικού, θα είναι έτοιμο στα τέλη του χρόνου...
Μετά, ο πρωθυπουργός, κατέβηκε στο υπόγειο, χαιρέτισε τους περίπου 80 που ήταν εκεί, αλλά δεν είχαν ακούσει τι είπε επάνω κι έφυγε. 'Αλλοι 70 Ομογενείς ήταν έξω, στο πεζοδρόμιο. Συνολικά, προσήλθαν περίπου 180 άτομα, στην πλειοψηφία τους προεδρο- παράγοντες του γκέττο, κομματικοί (και η κουτσή Μαρία) κ.ά...
Η προσέλευση κόσμου θεωρείται σχετικά μικρή, αν και η χωρητικότητα στο γεν. Προξενείο είναι περιορισμένη. 'Ετσι, ο πρωθυπουργός, στις 6 ημέρες του στις ΗΠΑ, κατάφερε και βρήκε 30 λεπτά, γιά να πει δυό λόγια σε Ομογενείς της Νέας Υόρκης, αντί του ορθού: Ομιλία σε μεγάλη αίθουσα και παραμονή του 2-3 ώρες. Πάλι καλά, που στις 6 ημέρες ή καλύτερα, στις 15 συνολικά από τις 3 επισκέψεις του στις ΗΠΑ σε 7 μήνες, βρήκε και 30 λεπτά γιά την Ομογένεια Νέας Υόρκης, από τα συνολικά 50 που ήταν στο γεν. Προξενείο.
Μεγάλη τιμή της έκανε... Φυσικά, η ''τελετή'' στο γεν. Προξενείο, βαφτίστηκε ''συνάντηση με την ''Ομογένεια'', από μαϊντανούς-παπαγαλάκια ΜΜΕ της Αθήνας, που παίρνουν ''γραμμή'' από το Μαξίμου ή ''Υπηρεσίες'' της Ουάσιγκτον, γιά να παραμυθιάζουν ''ιθαγενείς'' στην Ελλάδα.
- Μετά την ''δεξίωση'', κομματικοί του ΠΑΣΟΚ συνέφαγαν με γνωστούς ακροδεξιούς, ενώ οι ανταποκριτές χωρίστηκαν σε δύο ομάδες: Η μία πήγε από εκεί γιά συνωμοσία και η άλλη πήγε από εδώ γιά φαγητο-συνωμοσία.

Ο υπουργός Προστασίας Νταβατζήδων, Χρ. Παπουτσής, τι δουλειά είχε στη Νέα Υόρκη; Να προωθήσει ...ομόλογα, να προσελκύσει... επενδύσεις ή να προφυλάξει τον πρωθυπουργό από...παπούτσια;

Γ. Παπανδρέου (στο 3o πολυήμερο-πολυέξοδο ταξίδι) στις ΗΠΑ: 'Ολα γιά το ...imagε... (Αναλυτικά)

Μπορεί να καταργήθηκαν -από τον GAP- οι δεξιώσεις στα προξενεία μας γιά την 25η Μαρτίου και τους ήρωες της επανάστασης τoυ 1821 που μας απελευθέρωσαν, αλλά από τώρα και στο μέλλον θα γίνονται, αντί αυτών, δεξιώσεις γιά τον ήρωα GAP, που...''υποδούλωσε'' την Ελλάδα στην Τρόικα.

Συνάντηση του υφυπ. Εξωτερικών, αρμόδιου γιά τους Απόδημους, Δημ. Δόλλη, με τα προεδρεία Ομοσπονδιών και πανΕνώσεων Νέας Υόρκης, την Πέμπτη 23 Σεπτ. '10, στις 4:00μ.μ., με κύριο θέμα ''ομόλογα γιά Ομογενείς''.
 Αναρτήθηκε από το ΚΑΛΑΜΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου