Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ Η ΧΩΡΑ - Σάλος στο ΠΑΣΟΚ, στη Κυβέρνηση, στην ΕΕ. Χαμός στο ΔΝΤ και τον ΟΗΕ.. Κατάσχεσαν το μουστάκι του Τζέφρι βάσει μνημονίου!!!!!

Comodo:
Λέξη δεν αντάλλαξαν σήμερις ο Γκαγκάς με τον υπάλληλό του στη Σοσιαλιστική Διεθνή και αφεντικόν του στο ΔΝΤ, μπαχλέμπι Stros Kahn. Σε απόσταση και των οπισθίων τους στο μπορδέλο "CLINTON GLOBAL INITIATIVE"!!!!!
Αιτίαααα???????
Η χθεσινοβραδυνή και μεταμεσονύκτια εισβολή των κλητήρων του ΔΝΤ, στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου και γνωστοποίησαν στον Γκαγκά, ότι ο μαλάκας Παπακωνσταντίνου, κατάφερε επί τέλους να φτάσει τη διαφορά των σπρεντς στις χίλιες μονάδες βάσης (βάσης που λέει ο λόγος) και κρίθηκε αυνανισμένος έως ανίκανος. Στη συνέχεια αφού υπενθύμισαν στον Εβραίο πρωθυπουργό της πλάκας, ότι το μνημόνιο θέτει τον όρο 169, σύμφωνα με τον οποίο,
--- ή θα πρέπει να τους παραδώσει την Ακρόπολη.
--- ή θα πρέπει να συντροφεύσει τη Μπιρμπίλη επί 444 μερόνυχτα,
--- ή θα πρέπει να τους παραδώσει ενέχυρο το ένδοξο και μυξιασμένο του μουστάκι!!!!!
Εδώ υπερίσχυσαν τα ηγετικά προσόντα και η υπευθυνότης και παρά τον οργισμό του, ο ανίκανος Γκαγκάς του πρώην ΠΑΣΟΚ, δέχθηκε να θυσιάσει το μουστάκι με όλες τις συσσωρευμένες μύξες του.
Όμως δεν συγχώρεσε ποτέ τον αιφνιδιασμό που του σκάρωσε ο Stros Kahn και το ΔΝΤ και εκμεταλλεύτηκαν την ευγένεια της εβραίικης ψυχής του, την οποία έχει εκπαιδεύσει στην πραότης, από τότενες που συγκατοικούσε σε μονόκλινο με τον Σαμαρά!!!!!
 Το γραφείο του, για να μη προκαλέσει πανικό στον λαό και στο χρηματιστήριο των Εβραίων τζογαδόρων, έγραψε έναν κατάλογο με 73 συναντήσεις εξωτερικού και τον ξαναξαπόστειλε στο Νιούορκ, γιατί δεν βλεπότανε. Ο ξουριστής του έκανε τη μούρη κώλο!!!!
Ο προδότης Stros Kahn για να τον εξευμενίσει και για να μη διαταραχθούν οι άριστες σοσιαλιστικές τους σχέσεις ιδιαιτερότητος, του πρότεινε να τον πάει σε αγριοχοιροτροφείο της Kosher, στο οποίο μετά από πειράγματα, γίνονται πλέον επιτυχώς μεταμοσχεύσεις μουστακιών, με τρίχες από κώλο αγριόχοιρου!!!!
Λόγω του προχωρημένου της ανισόπεδης ώρας με Νέα Υόρκη, δεν μπορέσαμε να μάθουμε περισσότερα....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου