Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΟΣΧΑΣ!!!!!

Μόλις προσδεθούν στα κατά τόπους άρματα εξουσίας, οι εξτρεμιστές Εβραίοι Σιωνιστές τραμπούκοι και ιδρυτές του ναζισμού, επεμβαίνουν απροκάλυπτα με γκαγκστερικό τσαμπουκά, για τη πλαστογράφηση της Ιστορίας Κάθε Χώρας!!!!! Η Χειραγώγηση της δημόσιας εκπαίδευσης κάθε χώρας, είναι ο πρωτεύων στόχος, για να πετύχουν όλα τα υπόλοιπα!!!!!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ:
ΜΟΣΧΑ (JTA) -- 20 Σεπτεμβρίου 2010 -- Ένας ΡωσοΕβραίος ηγέτης κάλεσε τον επικεφαλής του Κρατικού Πανεπιστημίου της Μόσχας, να λάβει μέτρα, για να απαγορεύσει ένα εγχειρίδιο ιστορίας, το οποίο αυτός ισχυρίζεται, ότι θεωρείται από πολλούς ως αντισημιτικό.
Ο Αλέξανδρος Boroda, πρόεδρος της Ομοσπονδίας των Εβραϊκών Κοινοτήτων της Ρωσίας, απέστειλε επιστολή τη Δευτέρα, προς τον Βίκτωρ Sadovnichy προτρέποντας τον ηγέτη του Πανεπιστημίου της Μόσχας, να κάνει ενέργειες, για να αποσυρθεί ένα βιβλίο ιστορίας, που γράφτηκε από τους καθηγητές πανεπιστημίου, Αλέξανδρο Vdovin και Alexander Barsenkov.

Πολλοί ειδικοί έχουν έλαβαν γνώση του βιβλίου, το οποίο ασχολείται με την ιστορία της Ρωσίας μεταξύ 1917 και 2004, καθώς και εξτρεμιστικών-αντισημιτικών ομάδων. Πληροφορεί για το ποσοστό συμμετοχής των Εβραίων στις κυβερνήσεις της πρώην Σοβιετικής Ένωσης και ομοίως αντιμετωπίζει πολλά ιστορικά γεγονότα.
«Για παράδειγμα, [οι συγγραφείς] λένε ότι η απέλαση των Τατάρων από τη Κριμαίας προκλήθηκε, από την ανάγκη εκκαθάρισης του εδάφους για την εβραϊκή Δημοκρατία, η οποία είναι ανοησία από ιστορική άποψη", είπε στο JTA ο κοινωνιολόγος Ανατόλι Golubovsky, απόφοιτος ιστορίας από το κρατικό πανεπιστήμιο της Μόσχας.

"Η στάση της Ομοσπονδίας Εβραϊκών Κοινοτήτων της Ρωσίας είναι η ίδια με του λαού και της (υπόλοιπης) κοινότητας, την οποία ο εμπειρογνώμονα που έγραψε το βιβλίο, αναφέρει ένα παράδειγμα, που η λογοτεχνία ονομάζει εξτρεμιστικό", είπε ο Boroda στην επιστολή του, ισχυριζόμενος ότι μερικές από τις περιγραφές των συγγραφέων,  "απειχούν τις απόψεις των Ναζί".
Ο (ηγέτης των Ρωσοεβραίων) Boroda, ζήτησε επίσης από τον (πρύτανη) Sadovnichy, να πραγματοποιήσει μια εσωτερική έρευνα για το βιβλίο και να θέσει τέρμα σε κάθε αντισημιτική δραστηριότητα στο πανεπιστήμιο.
"Δεν θα ήθελα να πάω το δικαστήριο σε μια δίκη", είπε ο Boroda, "αλλά ο βαθμός της θερμότητας της δημόσιας συζήτησης μας κάνει να σκεφτούμε και γι αυτό".

Μετάφραση: Μπαρμπανίκος Αρβανίτης
Πηγή: JTA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου