Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

O GAGADISMUS ΤΡΕΛΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΝΤΥΝΕΤΑΙ ΜΕ ....ΚΡΕΑΣ!!!!!

Απλά ενδυματολογικά θέματα κι αυτά???... Ίσως.... Αλλά....
Είδαμε ότι ένας εκπρόσωπος της Transportation Security Administration, δήλωσε (για την εμφάνιση της GAGA στο αεροδρόμιο) ότι οι απαγορεύσεις (επιβίβασης σε αεροπλάνο) βασίζονται σε λίστα, και με βάση αυτό, οι εμπειρογνώμονες αξιολογούν και αναλύουν αν υπάρχει απειλή για την ασφάλεια της πολιτικής αεροπορίας.
"Η Gaga πήγε (στο αεροδρόμιο) με τα εσώρουχα (και τις χειροπέδες) σαν επικρατούσα τάση μόδας περισσότερο, παρά σαν ακραία απειλή. Οι χειροπέδες, -δήλωσε ο εκπρόσωπος στο People.com-, δεν θέτουν σε άμεσο κίνδυνο το αεροδρόμιο".
Η ξεμωραμένη (GAGA), έτσι όπως εμφανίστηκε, ίσως έθετε σε μεγαλύτερο κίνδυνο τον εαυτό της, όπως κάτι τέτοιο έγινε tottered μέσω του αεροδρομίου του McQueen, που φορούσε «τις οπλές του Αλέξανδρου» σε παπούτσια-μπότες.
"Αλλά οι αντιδράσεις που προκάλεσε, σε ήσαν ανάλογες, με τη παράξενη εμφάνιση και το παραλήρημα που ακολούθησε την εμφάνισή της πάνω στη σκηνή κατά την εκδήλωση VMAs, με μια στολή φτιαγμένη από πλάκες κρέατος".
  Η τραγουδίστρια πηγαίνοντας για να παραλάβει ένα από τα βραβεία της, με το φόρεμα του σχεδιαστή Φράγκο Fernandez, επιβεβαίωσε ότι αυτό φτιάχτηκε από πραγματικό κρέας!!!!!.......
....(Το σετ) της συνολικής ενδυματολογικής εμφάνισης, έχει ολοκληρωθεί επίσης με ένα διαμάντι-στολισμένο, που γίνεται σύμπλεγμα, με βάση το κρέας!!!!!.
Ο Fernandez είπε: «Το φόρεμα είναι πράγματι πραγματικό κρέας, από τα κρεοπωλεία της οικογένειάς μου»!!!!!.

Η Ξεμωραμένη, έσπευσε να απολογηθεί για το είδος του "ενδύματος" σε μια συνέντευξη στο chat υποδοχής, που είχε στηθεί για να δείχνουν και PETA Γυναίκα της Χρονιάς Ellen DeGeneres.
Είπε η Gaga: "Δεν εννοούσα ότι δεν σέβομαι κάποιον, επειδή είναι κρεατοφάγος ή χορτοφάγος". 
Αργότερα πρόσθεσε, ότι το φόρεμα είχε σκοπό να συμβολίσει ότι αντιστέκεται για τα ανθρώπινα δικαιώματα, που ειδικά ήθελε να δείξει το γεγονός, ότι δεν είναι «ένα κομμάτι κρέας»!!!!! 

Πρόσφατα η πάμπλουτη Gaga, συμφώνησε να αγοράσει ένα αρχοντικό στο Λος Άντζελες, αξίας 5 εκατ. $ (£ 3.28m).
Αν θέλετε να νοικιάσετε αυτό το εντυπωσιακό αρχοντικό στο Bel Air, θα πρέπει να πληρώνετε 25.000 $ το μήνα.

Παλιό σπίτι: Πριν γίνει διάσημη, η τραγουδίστρια Stefani Germanotta (νυν Gaga) ζούσε σε αυτό το ταπεινό διαμέρισμα NYC.
<<<< Το νέο πολυτελές μέγαρο έχει άφθονο χώρο για να πραγματοποιεί επίδειξη των της βραβείων που της δόθηκαν και έρχεται συμπλήρωμα, με ένα στρέμμα αυλή καθώς και με μία τεράστια πισίνα!!!!!.
Θα διαθέτει επίσης εκπληκτική θέα προς το Χόλιγουντ και προς τον Ειρηνικό Ωκεανό. Το Bel Air είναι μια εύπορη κοινότητα στους λόφους της πόλης του Westside.
Είναι μία τεράστια αντίθεση, σε σχέση με την πολυκατοικία της Νέας Υόρκης, όπου κατοικούσε η τότε ονομαζόμενη Στεφάνι Germanotta, επιδιώκοντας να γίνει τραγουδίστρια, μόλις πριν από τέσσερα χρόνια!!!!. 

Μετάφραση: ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης
ΠΗΓΗ:  Daily Μail

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου