Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Η ΑΡΧΑΙΟΠΟΡΝΟΣ REBECCA, ΔΕΞΙΩΘΗΚΕ ΔΥΟ ΜΑΡΓΑΡΙΤΕΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΜΑΚΡΙΝΗΣ BOTSOVALIA

Comodo:
Στο περιθώριο της συνεδρίας της κυβέρνησης αποθήκης στο κακόφημο λιμάνι της μακρινής και ξωτικής Botsovalia, η γηραιά Μαντάμ Rebecca, η ιερά δούλη και απολίθωμα, δεξιώθηκε τις δύο Μαργαρίτες του παμμέγιστου περιβάλλοντος της άνομης κυβέρνησης της Botsovalia.
Η αιωνόβιος αρχόντισσα της νύχτας, συνέταιρος και παλιά συμμαθήτρια της γριάς Μαργαρίτας, ακούραστη μετά τα 16 πρώτα ποτά, πήρε τις φιλενάδες αλλά μπρατσέτα και τις έβγαλε περιοδεία μέχρι τα ερείπια του ΦΙΞ, στα σφαγεία της αξιοπρέπειάς μας.
Περισσότερο το ευχαριστήθηκε η μη γριά μαργαρίτα που αποδείχθηκε φιλομαθέστατη και έτοιμη να συμμετάσχει στο πολυπληθέστατο κυβερνητικό σχήμα της Botsovalia, μαζί με τις εξωγαμημένες φιλενάδες της. Λέγετε δε, πως πρώτη αυτή θα εισηγηθεί το κορυφαίο κοινωνικό μέτρο, της υφυπουργοποίησης και των εξώγαμων τέκνων και σκύλων, υπουργών και πρώην υπουργών, ενώ τα εξώγαμα πρωθυπουργών, θα παίρνουν 10 μόρια παραπάνω.
Οι Αλβανοί λιμενεργάτες, φιλόξενοι και περιποιητικοί, συμπαραστάθηκαν και κράτησαν πετυχεμένη συντροφιά στις Μαργαρίτες και στη Rebecca που τους χρυσοπλήρωσε, μέχρι ξημερώματος.
Κι' ύστερα σου λένε οι κακόπιστοι κι' οι συκοφάντες, πως δήθεν απουσιάζει σε διακοπές το κοινωνικό προφιτερόλ της σάπιας κυβέρνησης της ξωτικής Botsovalia.
Ο λαός όμως βλέπει και θα τους τιμωρήσει σκληρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου