Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΧΕ ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ, ΙΣΩΣ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΤΑΝ - ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΥΜΕ ΣΤΗ ΒΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ.

100920101872webΘα πρέπει ο Γιώργος Παπανδρέου να ντρέπεται
Μόνο οίκτος και περιφρόνηση αξίζει σε ένα πρωθυπουργό που σε λιγότερο από ένα χρόνο, αφότου εκλέχτηκε με μια τεράστια πλειοψηφία, κατάφερε το αδιανόητο:
  • Να αναγκάζεται να μεταφέρει και να διατάσσει αστυνομικές δυνάμεις περισσότερες των 10.000 ανδρών, προκειμένου να αισθανθεί ασφαλής ο ίδιος και η κουστωδία του στο κέντρο της πόλης της Θεσσαλονίκης.
  • Να κάνει μια πόλη που υποδεχότανε πάντοτε με εκπληκτικές εκδηλώσεις αγάπης τον πατέρα του να ασφυκτιά κάτω από την μπότα του εσωτερικού εχθρού, του ανεπιθύμητου πρωθυπουργού.
  • 100920101869webΝα απαγορεύεται σε όλο το κέντρο, από Μπότσαρη μέχρι Βαρδάρη η κυκλοφορία των οχημάτων για περισσότερο από μισή μέρα.
  • Να ίπταται πάνω από την διαδήλωση, δεκάδων χιλιάδων αγανακτισμένων, με την αντιλαϊκή πολιτική του Σαλονικιών, συνεχώς και επί ώρες ελικόπτερο παρακολούθησης της πορείας
  • Να ακολουθούν συνοδεύοντας την πορεία πλήθος μπάτσων που ουσιαστικά προκαλούσαν για την πρόκληση επεισοδίων.
  • Να ρίχνονται χωρίς κανένα σοβαρό λόγο σε πολίτες, που ειρηνικά διαδήλωναν, καπνογόνα ώστε να προκληθούν αντιδράσεις και συρράξεις.
  • 100920101934webΝα περιφράζονται με κάγκελα και συρματόσχοινα πάχους ενός εκατοστού όλοι οι δρόμοι που οδηγούσαν στο Βελλίδειο, όπου θα γινόταν η εκφώνηση της παπαρολογίας του.
  • Να έχει περικυκλωθεί ουσιαστικά όλη η ΔΕΘ με κλούβες αστυνομικών δυνάμεων.
  • Να μην τολμούν να κυκλοφορήσουν στην πόλη οι υπουργοί του.
  • Να δέχεται ο ίδιος την ρίψη του παπουτσιού από τον αξιέπαινο ακτιβιστή Σ. Βιτάλη.

Λογικά θα πρέπει ο Γιώργος Παπανδρέου να ντρέπεται.....

=============================

ΜπαρμπαΝίκος:

Αν ήταν Έλληνας και είχε ελάχιστη τσίπα, ίσως να ντρεπόταν....

Στο χέρι μας είναι να κάνουμε όλο το σκυλολόϊ του και τον ίδιο φυσικά, να μη τολμούν να ξεμυτίζουν έξω από τη γυάλα τους. Να κάνουμε και τους μπάτσους να καταλάβουν μια και καλή, πως έχουν καταντήσει μισθοφορικός στρατός των εισβολέων και ότι είναι απόλυτα ξεκομμένοι από το σώμα της Ελληνικής κοινωνίας. Να τους εξαναγκάσουμε να διαλέξουν με ποιον θέλουν να είναι: με τον λαό ή με τη ληστοσυμμορία Τα περί "τη δουλειά μας κάνουμε" να το βάλουν στου δικτάτορα τον κώλο.

Κύριε Βιτάλη, τέτοιες ενέργειες πάνε στον βρόντο. Σαφώς και είμαι υπέρ της προμελέτης, αλλά και του σχεδιασμού, που θέλει αντιπερισπασμό και υποστήριξη, από 15-20 αγωνιστές. Για να νιώθουν και τη δύναμη και τη λαϊκή αγανάκτηση, για να το βουλώνουν και να μη μιλούν για γραφικούς και για συνεργάτες ξένων ΜΜΕ.

Τι οίκτο και τι περιφρόνηση??? Σε ποιον???? Μήπως μιλάμε για τον κακομοίρη που ζητιανεύει στα φανάρια????? Τώρα πλέον ξέρουμε με ποιον έχουμε να κάνουμε και πρέπει να μιλάμε για εκτέλεση του δικτάτορα.

Είναι απροκάλυπτα ξενόδουλος, ξεδιάντροπα ψευδολόγος και θρασύτατος ληστής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου