Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2010

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΒΡΕΘΕΙ Ο ΑΛΗΤΑΡΑΣ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙ ΤΟ "ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ" - ΑΥΤΟΣ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΤΟΥΣ ΡΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΙΣΠΑΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ.

Τις τελευταίες μέρες αρκετές εφημερίδες ασχολήθηκαν με τον πραγματικό υπουργό εξωτερικών του Τζέφρι, που δουλεύει σαν σκυλί για λογαριασμό γειτόνων. Ας δούμε τι γράφει και το ΚΑΛΑΜΙ απ' την Αμερική:

'Οταν ο George συνάντησε τον Alex...
'Αλεξ Ρόντος: ''Πράκτορας'' μιάς χώρας και...''έμπιστος'' πρωθυπουργού, άλλης;
Ως υπουργοί Εξωτερικών (ΥΠΕΞ), GAP και...Ντόρα -που ερίζουν γιά το ποιός είναι περισσότερο αρεστός και πιστός στην Ουάσιγκτον- γνώριζαν ότι ο Ρόντος εργάζεται γιά δύο ''ξένες χώρες'', αλλά τον διατηρούσαν ως... πρέσβη της ελληνικής Δημοκρατίας!
-  Οι στενές σχέσεις του 'Αλεξ Ρόντου με ''σκληροπυρηνικούς'', νεο-συντηρητικούς στις ΗΠΑ, μέλος και στο περίφημο ''Project for the New American Century'' (PNAC).
-  Oι καταθέσεις του σ'... επιτροπές του Κογκρέσσου στην Ουάσιγκτον και οι ''απόψεις'' του γιά το σχέδιο Αννάν, το Κόσσοβο κ.ά. Η έκθεση (Κογκρέσσο) γιά την διένεξη Γεωργίας-Ρωσίας.
-  'Οταν (υφΥΠΕΞ, ΗΠΑ) Μπερνς και Φρίντμαν έβλεπαν την (ΥΠΕΞ) Ντόρα στη Νέα Υόρκη, τους συνόδευε -ως άτυπο  μέλος της... αποστολής τους(!)- ο ''Ελληνας πρέσβης''... Ρόντος.
-  Η ερώτηση σε ενημέρωση του Στέητ Ντηπάρτμεντ, αν ο Ρόντος ''εργάζεται γιά τις ΗΠΑ, μέσα στην αμερικάνικη πρεσβεία (Αθήνα)'' και η απάντηση... Ο Αμερικανός 'Αλεξ Ρόντος ως ''general coordinator on counterterrorism'' (Ολυμπιάδα, 2004).
-  Οι ''περίεργες'', σκοτεινές συνεργασίες με τον άνθρωπο του οικουμ. Πατριαρχείου στις ΗΠΑ.
-  Η κοινή συνέντευξη Ρόντου με Ντόρα σε αμερικάνικο τηλεοπτικό δίκτυο (60 minutes, CBS).
-  Η ανάμιξη Ρόντου στο ξεπούλημα περιουσιών Πατριαρχείου Ιεροσολύμων στο -εκβιάζοντα πατριάρχες με ''αναγνώριση''- Ισραήλ...  'Αντριου 'Αθενς (ΣΑΕ) και Ρόντος, γιά τους 'Ελληνες της Μαύρης Θάλασσας.
-  Η αρθρογραφία του σε αμερικάνικες εφημερίδες (New York Times) υπέρ άλλων χωρών, με υπογραφή ''πρέσβης της Ελλάδας''.
- Γιατί στα Βαλκάνια τον θεωρούν ''άνθρωπο'' των ΗΠΑ, ως...''πρέσβη εκ προσωπικοτήτων'' της Ελλάδας.
-  Η πρόσφατη ''έκρηξη'' Δρούτσα στη Νέα Υόρκη, η σιωπή του πρωθυπουργού και η -''τελευταία στιγμή''- ματαίωση της συνάντησης GAP-Σαακασβίλι (Γεωργίας).......

Αναρτήθηκε από το ΚΑΛΑΜΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου