Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΑΡΑΒΟΛΟΥ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΚΟΜΜΑ (ΑΠΟΔΕΙΞΗ) ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΜΑΚΑΚΕΣ ΟΤΑΝ ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΣΤΕ

Υπάρχει και αντίστοιχο των 15 €, που προσκομίζεται σε Μητρόπολη για την υπογραφή της άδειας γάμου. Το αριστερό μικρότερο κομμάτι (απόκομμα) είναι η απόδειξη που κρατούν οι καταβάλλοντες (στη Δ.Ο.Υ.) μελλόνυμφοι. 
Και στα δύο τμήματα του παράβολου, όπως βλέπετε, υπάρχουν τα προς συμπλήρωση κενά, τόσο για τα στοιχεία του καταβάλλοντος (μελλόνυμφου), όσο και τα στοιχεία της δικαιούχου υπηρεσίας (εν προκειμένω Μητρόπολης). 
Αν (παρ' ελπίδα!!!) δεν υπάρχουν παράβολα που να αντιστοιχούν στο καταβλητέο ποσό, τότε το Δημόσιο Ταμείο της οικείας Δ.Ο.Υ., υποχρεούται να εκδόσει τριπλότυπο παράβολο, εκ των οποίων 2 (πρωτότυπο και αντίγραφο) με όλα τα στοιχεία καταβάλλοντος και δικαιούχου υπηρεσίας, τα δίνει σε αυτόν που πληρώνει στη Δ.Ο.Υ. Και στη περίπτωση αυτή, ο ενδιαφερόμενος καταθέτει το πρωτότυπο στη δικαιούχο υπηρεσία και κρατά (απόδειξη) το αντίγραφο.
Όσο κι αν δεν μου φαίνεται, το αναρτώ για να προστατέψω τον Μητροπολίτη της Κορίνθου, μη βγει και πει άλλη κοτσάνα για τα παράβολα και τις κρατήσεις υπέρ ....τρίτων. Καλύτερα να πει, πως θα το "ερευνήσει" το θέμα, ή να μη πει τίποτα.
Αν θέλει να πει κάτι άλλο, πρόβλημά του..........

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου