Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

ΞΕΚΩΛΟ ...ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ!!! Τουριστικοί πράκτορες της Βρετανίας, διοργανώνουν ταξίδια στο Άουσβιτς, με άφθονα ποτά και ....strippers club!!!!!!!

Οι ταξιδιωτικοί πράκτορες στη Βρετανία προσφέρουν μεθύσι μέχρι τελικής πτώσης σε ένα μπαρ και μια επίσκεψη σε ένα κλαμπ στριπτίζ, που συμπληρώνονται από μια περιοδεία στο στρατόπεδο συγκέντρωσης του Άουσβιτς.
Οι εκδρομές αυτές, συμπεριλαμβάνουν ένα κακόφημο μπαρ μέθυσων, που ξεχωρίζει από τα 300 μπαρ και εστιατόρια γύρω από την Κρακοβία στην Πολωνία και τέλος και μια επίσκεψη σε ένα κλαμπ στριπτίζ.
Η προσφορά του ταξιδιού, που διοργανώνεται από βρετανικές εταιρίες, είναι (δήθεν) αφιέρωμα στη τελευταία νύχτα της απελευθέρωσης και της Chillisauce, περιλαμβάνουν επίσης το Paintballing, το ράφτινγκ σε ποτάμια και τους πυροβολισμούς με Καλάσνικοφ σε ένα σκοπευτήριο.
Διάφορες ομάδες που είναι εξοργισμένοι με την ιστορία του Ολοκαυτώματος, τονίζουν ότι η περιοδεία αυτή είναι «μια φρικτή εντύπωση χορευτών που αγκαλιάζονται» στο λεγόμενο ναζιστικό στρατόπεδο θανάτου.

Αλλά ο Paul Luke, Content Manager (των ταξιδιών αυτών) είπε, ότι στη χθεσινή "νύχτα της ελευθερίας", οι επισκέπτες (προσπαθούν) να θάψουν στη γη τις θλιβερές αναμνήσεις, με μια μαζική διασκέδαση το Σαββατοκύριακο και αυτό είναι «επιβεβαίωση ζωής».
"Οι άνθρωποι μας είπαν (συνεχίζει ο διοργανωτής Paul Luke), ότι είχαν την καλύτερη νύχτα έξω, που ποτέ δεν είχαν εκεί, διότι σχεδόν εξαναγκάζονται να σκέφτονται (όσα έζησαν?????). Στο διάολο αυτά, αφού είδαμε τα χειρότερα της ανθρωπότητας, έπρεπε να αποδείξουν ότι ζουν, και στη συνέχεια πηγαίνουν έξω, να ζήσουν μια μεγάλη νύχτα και το ρίχνουν έξω με διαβρωτικά(???) και ποτά", δήλωσε ο κ.Paul Luke  στους Times .

"Παρόλο που κάνει μερικούς ανθρώπους μαζεύομαι στην ιδέα αυτών των δύο πράγματα συγκρούονται, είναι κάτι που είναι πολύ συγκινητική και άκρως απογοητευτικό. Από την άλλη, κάνει καυσίμου μια υπέροχη νύχτα έξω."

Οι αρχές της Κρακοβίας ανέφεραν, ότι κάποιες ομάδες που επισκέπτονται τα στρατόπεδα, ζωγραφίζουν (τατού???) με τα ονόματα των πόλεων της περιοδείες τους, όπως "Βαρσοβία, Κρακοβία, Άουσβιτς -. 2009"
  Οι αρχές της Πολωνικής πόλης, έχουν επίσης αναγκαστεί να απαγορεύσουν στους εργένηδες, να προσεγγίζουν αυτά τα μέρη με ένα είδος φούστας (!!!!!), επειδή οι άνδρες αυτοί, εκτίθενται συχνά δημοσίως (με όργια).
Μετάφραση: ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης
Πηγή:  THE AUSTRALIAN

ΣΧΟΛΙΟ ΜπαρμπαΝίκου: 
Γιατί ρε μπαχλέμπηδες δεν αγωνίζεστενα σταματήσετε αυτή τη ξευτίλα σας και τα βάζετε μαζί μας που τα λέμε???? Θα σας το πω κατάμουτρα βρομιάρηδες.
Γιατί εσείς οι ίδιοι είστε και διοργανωτές των ταξιδιών και το κάνετε για να προσελκύετε τους ανώμαλους εβραίους πελάτες σας. Όλα στο βωμό του κέρδους και της θρησκείας του χρήματος.
Και για ποιο σβύσιμο αναμνήσεων μιλάτε ρε σοδωμιστές και ανωμαλάρες, αφού κανένας από τους ταξιδιώτες του κώλου, δεν είχε καν γεννηθεί το 1940??? ή είναι στα 70 και τώρα θυμήθηκαν ότι πρέπει να πάνε στη Πολωνία για να π...........???
ΟΥΣΤ ΡΕΕΕΕεεεεεεεεεεε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου