Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

Η LADY GAGA ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΤΖΕΦΡΙ ΓΚΑΓΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΡΙΖΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΠΑΝΟΠΛΙΑ ΤΗΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ ΚΑΙ ΣΑΠΙΕΣ ΤΟΜΑΤΕΣ ΣΤΗ ΔΕΘ.

Αισθήματα αλτρουϊσμού και αντεπανάστασης αισθάνθηκε η Gaga αοιδός, για τον ένθα ΓκαΓκά αηδία, όταν πληροφορήθηκε από τη ΜΟΣΑΝΤ, ότι το σάπιο κέρατο θα δεχθεί λαϊκές επιθέσεις αγάπης και παντόφλας και σάπιας τομάτας, από Θεσσαλονικείς επαναστάτας και κατσαρόλες άδειες. Έτσι, χωρίς να το σκεφθεί παραπάνω στο γκαγκακέφαλό της, χάρισε στον Τζέφρι την ολοκαίνουρια πανοπλία της και αμέσως χρίστηκε "Ευγενεία Προστάτης Του Διεθνούς Σοσιαλισμού" ή τέλος πάντων, ότι απόμεινε από δαύτον, με 6,5 κιλά μασονικούς μεγαλόσταυρους.
Ο Τζέφρις ΓκαΓκάς, τη δοκίμασε για τα καλά και από τότενες τη φοράει και στον ύπνο του, διότι πολύ συχνά κοιμάται και στα όρθια και στα καθιστά του, από του φόβου του, μη και τυχόν τον πετύχει σάπιο αγγούρι και ιπτάμενη κατσαρολίς στο κατακούτελο και του χαθεί η γενναιότης της νέας του επανάστασης και του μείνει ο Καλλικράτης ο σχέδιος, απούλητος και στο ράφι.
Οι Tsoutsouneros και αι άλλαι επαναστατικαί δυνάμεις δεν καταλαβαίνουν από πανωπλοία και βρίσκονται αποφασισμένοι να τα καταβυθίσουν στον Θερμαϊκό, με τον περιεχόμενο Εβραίο και ΓκαΓκά.
Ε, τώρα μη ρωτάς το αυτονόητο. Φυσικά και θα είμαι μαζί με τους Tsoutsouneros και θα του ----σουμε το κέρατο το βερνικωμένο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου